Hiperemezis Gravidarumda Güncel Tedavi Yöntemleri

Hiperemezis Gravidarumda  Güncel Tedavi Yöntemleri

Prof Dr.Özcan Balat ‘‘Uzun zamandır yaptığımız bilimsel etkinlikleri bugün başlatıyoruz, güncel bilgilerimizi tazeleyerek meslektaşlarımızla buluşup karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak güzel bir toplantı geçireceğimizi

Prof Dr.Özcan Balat ‘‘Uzun zamandır yaptığımız bilimsel etkinlikleri bugün başlatıyoruz, güncel bilgilerimizi tazeleyerek meslektaşlarımızla buluşup karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak güzel bir toplantı geçireceğimizi umuyorum dedi.

 

Balat açılış konuşmasında “ Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Gaziantep şubesi  ve  GAUN Tıp Fakültesi  olarak düzenli eğitimler yapmaktayız.Konuşmacımız bölümümüz Öğretim Üyesi Dr.Neslihan Bayramoğlu Tepe ye sunumu için teşekkür ediyorum dedi.

 

Dr. Neslihan Bayramoğlu Tepe ‘‘Gebeliklerde aşırı kusmanın tedavisi  ve  güncel bilgileri kadın doğum uzmanları ile paylaştı. Türkiyeye yeni giren bir ilacın etkileri hakkında bilgiler veren Tepe toplantı sonunda soruları ve çözüm önerilerini meslektaşlarıyla paylaştı.’’

 

Prof.Dr. İrfan Kutlar ‘‘Bilgiler paylaşıldıkça güzeldir,bizlerde bilgilerimizi meslektaşlarımızla paylaşacağız.’’

Prof.Dr. Mete Gürol Uğur “ Bölümümüz olarak yoğun çalışıyoruz, gelecek hafta gelenekselleşmesini umduğumuz Gaziantep 1. Kadın Hastalıkları ve Doğum Günlerine (Ovulasyon İndüksiyonu Sempozyumu) geniş kapsamlı 2 günlük sempozyumda 19-20 Ekimde tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz. Çok geniş kapsamlı ve ayrıntılı bilgilerin yer aldığı sempozyumda mesleğimizle ilgili her tür konuyu alanında uzman hocalarımız anlatacaklar” dedi.