Hastane Müdür ve Müdür Yardımcılarına Komik Zam

Hastane Müdür ve Müdür Yardımcılarına Komik Zam

Sağlık Bakanlığı tarafından 81 il teşkilatına gönderilen sözleşmeli yönetici ek ödeme yönergesinde ilginç detaylar yer alıyor.

 

saglikpersonelihaber.net’te yer alan habere göre; Yayımlanan yönerge ile ilgili ilk yapılan incelemelerimizde hastanelerde müdür ve müdür yardımcısı olarak görev yapanlara komik zam verildiği ortaya çıktı.

 

MÜDÜR YARDIMCILARINA 1100 TL ZAM

 

Yönerge incelemelerinde hastane müdür yardımcılarına sadece 1100 TL iyileştirme yapılırken hastane müdürlerine ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlerine sadece 4600 liralık bir iyileştirme yapıldığı görüldü.

 

MEMNUN DEĞİLLER

 

Yönerge henüz bugün çıkmışken özellikle hastanelerdeki müdür ve müdür yardımcılarının yapılan zamla ilgili daha şimdiden memnuniyetsizliklerini dile getirdikleri öğrenildi.

 

HEKİMLERİN UZMAN OLMASININ ÖNÜNE...

 

Diğer taraftan 4924 sayılı kanun kapsamında sözleşmeli statüde görev yapan tabiplerle ilgili Bakanlığın yaptığı yeni bir çalışmanın detaylarına saglikpersoneliHABER.NET olarak ulaştık. Yapılan düzenlemeyle tabiplerin sözleşme imzalayarak uzman olmasının kaldırıldığı öğrenildi. Diğer taraftan uzman olarak sözleşme imzalayan hekimler hariç olmak üzere tüm idareciler de artış yapıldığı öğrenildi.