Haşim Optik 30 yıllık usta tecrübesiyle sizlerle

Haşim Optik 30 yıllık usta tecrübesiyle sizlerle

Haşim Optik sahibi Haşim Yıldırım;4 yıllık işletmemizde çeşitli dereceli derecesiz, renkli şeffaf lensler, güneş gözlükleri, optik ve camlarda sizlere en iyi kaliteleri sunuyoruz

 

4 yıllık işletmemizde çeşitli dereceli derecesiz, renkli şeffaf lensler, güneş gözlükleri, optik ve camlarda sizlere en iyi kaliteleri sunuyoruz. Sizler de göz sağlığınızı önemsiyorsanız bizleri güvenle tercih edebilirsiniz. İnternet üzerinden alınan lensler sahte tarihi geçmiş sağlıksız olabiliyor. 

 

 

Gözlükler takılan camlar tam olarak sağlıklı olmayabiliyor. Göz sağlığınızı düşünürken lens ve gözlük tercih ederken sadece estetik olarak düşünmeyin, bunlara fırsat vermeyelim ve göz sağlığımızı hafife almayalım. Gözlüklerimizi ve lenslerimizi optik müesseselerinden alalım. Güneş gözlüğünü aksesuar olarak görmeyelim, güneş gözlükleri göz sağlığını korumak için ihtiyacımız olan bir sağlık gerecidir, bu arada yılda en az 1 kere göz muayenenizi kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin. 

 

 

Özellikle çocuklarımız için bu konuyu dikkate alıp tüm kontrollerimizi yaptırmalıyız. Biliyorsunuz ki erken teşhis her zaman hayat kurtarır. Dünya güzelliklerini görmeniz için gözlerinize önem veriyor, gözlerinize gözlerimiz gibi bakıyoruz.  Tüm dünya markalarımızla yeni sezon ürünlerimizle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

 

 

 

Haşim Optik 30 yıllık usta tecrübesi güler yüzlü hizmetiyle her zaman sizlerle...

 

Adres:Mücahitler Mah. Ali Fuat Cebesoy Bulvarı No: 88/A (Kalyon Kavşağı)Şehitkamil/Gaziantep

Tel: 0535 052 30 72

İnstagram: hasimoptikk

E-mail: hasimoptik@gmail.com