Halk Sağlığı Hizmetleri Bölge Değerlendirme Toplantısı

Halk Sağlığı Hizmetleri Bölge Değerlendirme Toplantısı

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından dördüncüsü düzenlenen "Halk Sağlığı Hizmetleri Bölge Değerlendirme Toplantısı'' nın açılışı 16 Kasım’da ilimizde gerçekleştirildi.

 

Halk Sağlığı Genel Müdürü Prof.Dr.Sedat Kaygusuz başkanlığında 2 gün süren toplantıya, Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanları, 15 ilin (Gaziantep, Adana, Adıyaman, Batman, Bingöl, Elazığ, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Malatya, Mardin, Mersin, Osmaniye, Siirt, Şanlıurfa) İl Sağlık Müdürleri ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanları katıldı.

 

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin " Gaziantep ilimizde gerçekleşen bu toplantımıza 15 ilin il sağlık müdürleri ve halk sağlığı başkanları davet edildi. Bakanlığımız Halk Sağlığı Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen bu toplantımızda ki amacımız,  kişinin doğumundan vefatına kadar geçen sürede yaşamının tüm evresinde yer alan Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün faaliyetlerinin, Gaziantep ve diğer illerdeki değerlendirmelerini yapmak, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak daha sağlıklı bir toplum için hedeflerimizi geliştirebilmek adına faaliyetler gerçekleştirmek." dedi.