Görevimizin başındayız...

Görevimizin başındayız...

Bu yıl sadece ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili olarak vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunan biz eczane teknisyenleri bu süreçte, Eczanelerde canla başla hizmeti aksatmadan çalışırken insanların durumu c

Bu yıl sadece ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili olarak vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunan biz eczane teknisyenleri bu süreçte, Eczanelerde canla başla hizmeti aksatmadan çalışırken insanların durumu ciddiyetine varıp kurallara uyması gerekmektedir. Biz eczacı teknisyenleri olarak 65.yaş üstü ve kronik hastalığı olan raporlu  vatandaşlarımızın ilaçlarını elimizden geldiği kadar temin  ediyoruz. Güzel ülkemin güzel insanları, bizler eczane teknisyenleri olarak bu zorlu süreçte her zaman görevimizin başında olacağız. Bu arada biz eczacı teknisyenlerinin sorunlarına kulak veren, eczanelerde korunma tedbirlerini olan ve çalışma saatleri ile biz teknisyenlerin her sorunlarına gerek telefonla gerekse toplantı yaparak bizlere yardımcı olan Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz. İrfan Demirci, Genel Sekreter Serdari Dalsüren ve tüm yönetime, tüm teknisyenler adına sonsuz teşekkürler.

 

Y. G. E. T. DERNEGİ Yönetim Kurulu adına Yaşar Yıkıcı olarak, meslektaşlarımıza fedakar çalışmalarından dolayı tüm teknisyen arkadaşlara minnettarlığımızı bildirmek isteriz.

 

Bu sıkıntılı süreçten tüm toplum olarak hep beraber inşallah çıkıcağız.

Güzel günler bizleri bekliyor.

Lütfen evde kal GAZİANTEP



Anahtar Kelimeler: Görevimizin başındayız...