Genel Sağlık İş Sendikası Gaziantep’te üyeleriyle kahvaltıda buluştu

Genel Sağlık İş Sendikası Gaziantep’te üyeleriyle kahvaltıda buluştu

Birleşik Kamu İş Sendikasına bağlı Genel Sağlık İş Sendikası Gaziantep’te üyelerine tanışma ve kaynaşma amaçlı kahvaltı verdi.

Genel Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Derya Uğur ve yönetim kurulunun da katıldığı kahvaltıya üyeler ilgi gösterdi.

 

Kavaklık’ta bir kafede Genel Sağlık İş Sendikası Gaziantep Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen üyeler arasında tanışma ve kaynaşma amaçlı kahvaltı etkinliğine Birleşik Kamu İş Sendikası Temsilcisi ve Eğitim İş Şube Başkanı Ali Arpat’da katıldı.

 

Genel Sağlık İş Sendikası Gaziantep Temsilcisi Prof. Dr. Ercan Küçükosmanoğlu, Gaziantep’te hızlı bir örgütlenme içerisinde olduklarını, şu ana kadar 300 civarında üyeye sahip olduklarını, 400’ü aşmaları halinde şube olacaklarını belirterek, “Üye yeter sayısına ulaşmamıza az zaman kaldı. Genel Sağlık-İş Sendikası, her zaman sahada üyelerimizin, yanında olmaya devam ediyoruz. Bugünde Gaziantep ilindeki üyelerimizle bir araya geldik. İyi ki varsınız” dedi.

 

Kahvaltılı etkinliğe katılan Genel Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Derya Uğur, Türkiye genelinde 10 bin civarında üyeye ulaştıklarını belirterek, “Sendikamız 2010 yılında kuruldu, o günden buyana kendi iş kolumuzda çalışanlarımız, üye kazanımlarımız aralıksız sürüyor. www.yenicizgihaber.com

 

Sendika olarak şu an 7 şubeye sahibiz, 2 şehir daha şube olmak için yeter sayıya ulaştı. Aynı zamanda 5 şehirde şube olmaya yakın üye sayısına ulaştı. Gaziantep’teki üye sayımızın 300’e ulaşması büyük bir mutluluk verici. Bu durum aynı zamanda bizim kendi iş kolumuzda çalışanlara verdiğimiz güvencenin de göstergesidir” diye ifade etti. (yenicizgihaber)