GAZİKENT İŞİTME CİHAZLARI SATIŞ VE UYGULAMA MERKEZİ AÇILDI

GAZİKENT İŞİTME CİHAZLARI SATIŞ VE UYGULAMA MERKEZİ AÇILDI

Gazikent  İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, düzenlenen törenle Özel Bossan  Hastanesi Civarı Sevgi parkı Karşısında  hizmete girdi.

Gaziantep Şehitkamil’de Gazikent  İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi olarak faaliyet  gösterecek olan Merkezimiz törenle hizmete açıldı. Sahipleri ody. Vakkas Çelik odt. Mehmet Sarı, Satış ve Tanıtım sorumlusu Osman Koç ve değerli davetliler katıldı.
İstanbul Aydın  Üniversitesi Odyoloji Bölümü mezunu olan Gazikent İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Mesul müdürü  Odyolog Vakkas Çelik, bu meslekte 2 yıldır olduğunu ve memleketine olan özleminden dolayı  İşitme Merkezi açtığını ifade etti.
Açılış öncesi bilgiler veren,Çelik “ İşitme cihazları hastanın işitme kaybına göre değişkenlik gösterebiliyor. İşitme kaybının derecesi ve hastanın tercihi gibi nedenlerden dolayı kulak içi ve kulak arkası olarak 2'ye ayrılıyor. İşitme cihazı aksesuarı olan pil satışlarımızda mevcut. Burada işitme kaybı olan bireyleri cihaza yönlendirmeye ve cihazla birlikte tedavi etmeye çalışacağız. Sorun yaşayan insanların testlerini yaparak, bilgilendirme yapacağız. Teknik servisimiz ile destek sağlayacak ve pil ve diğer aksesuarların tedariğini geçekleştireceğiz.'' şeklinde konuştu.


Gerçekleştirilen açılış töreni esnasında açıklamalarda bulunan Satış ve tanıtım Sorumlusu Osman Koç,


‘’DAHA İYİ DUYMAK, DAHA İYİ YAŞAMAK ’’
Gaziantep’in işitme cihazı anlamında daha iyi hizmet noktasının kendilerine ait olduğunu söyleyen Koç;’’ Kendimizi, ürünlerimizin inovasyonunu çalışanlarımızın tutkusu ile mümkün olan en iyi işitme deneyimini sunmaya adadık’’ dedi.

 

Odt.Mehmet Sarı


‘’İŞİTMEK, SAĞLIĞIMIZIN VE MUTLULUĞUMUZUN ANAHTARIDIR’’
İşitme cihazlarının kalitesine yüzde yüz güvence veren Koç;’’ Çevremizi, insanları duyabilmek, dünyayı duyabilmek nefes almak kadar önemlidir. Gelişmiş işitme çözümlerinin üretiminde ve sunumunda her insanın en iyisini duyma fırsatına sahip olmasını sağlamak için her gün çalışıyoruz’’ dedi.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılış töreninin ardından, davetlilere ikramlarda bulunuldu.