Gaziantep’ten ilk kez ulusal Tedx’e bir konuşmacı seçildi...

Gaziantep’ten ilk kez ulusal Tedx’e bir konuşmacı seçildi...

TEDxReset 2023, sahnesinde bu yıl umudu besleyenleri ve yeşertenleri konuk edecek.Dr. Beril Özlem Leylek “Işık işçisi” konuşmasıyla sahnede olacak.

 

Dr. Beril Özlem Leylek; Gaziantep’ten ilk kez ulusal Tedx'e bir konuşmacı seçildi, Grand Pera sahnesinde olacak, 12 yıldır yapılan en büyük organizasyon bu,  bölgesel olanla karıştırmayınız.  Bir çok tedx yapılıyor sonuçta, Bu sahnede Türkiye için çok değerli konuşmacılar ağırlanmış… Rahmi Koç gibi ..  hem şehrimden hem estetik sektöründen de sanırım ilk konuşmacı olacağım .Buraya davet edilmiş olmak benim için çok değerli. Desteğiniz için çok teşekkür ederim değerli arkadaşlarım . Ayrıca gelip canlı dinlemenizi dostlarımdan mutlaka çok arzu ediyorum .

 

 

Dönüştürücü lider, kurucu, yönetici,proje yaratıcısı, medikal estetik uzmanı tıp doktoru, girişimci, ilkleri yapmayı sever, GAGİKAD Başkanı, eğitmen doktor, uluslarası konuşmacı, poliklinik ve akademi sahibi, pozitif ilimci, kadın aktivisti ,takım programlayıcısı, siyasetçi, geri dönüşümcü, ödüllü matematikçi,kalemi iddialı, gerçekçi, Cumhuriyetçi, vatansever, anne, güzelleştirici, yüz sanatkarı ,gezgin, dalgıç, sualtı fotoğrafçısı, kayakçı, cesaretli, korkusuz doğrucu, hedef tahtası, yardımsever, halkçı, mücadeleci, istikrarlı ve hedefe ulaşmadan asla vazgeçmeyen bir ışık koşucusudur.