Gaziantep’te zayıflamak istedi, canından oldu

Gaziantep’te zayıflamak istedi, canından oldu

Almanya'da yaşıyan 37 yaşındaki Emrah Kubal, deri sarkması için Gaziantep'te Özel bir hastanede ameliyat oldu ama canındanda oldu.

 

Almanya’da yaşıyan 37 yaşındaki Emrah Kubal, geçtiğimiz yıl fazla kilolarından kurtulmak için Antalyada özel bir hastanede mide küçültme operasyonu geçirdi ve 146 kilodan 82 kiloya düştü. 37 yaşındaki Emrah Kubal, istediği kiloya düştü ama bu kez de vücudunda deri sarkmaları meydana geldi. Emrah Kubal yaptığı araştırmaları sonrası, Gaziantep’te özel bir hastanede ameliyat oldu. Genç adam, ameliyatı’ndan sonraki gün yürüyebilirken, Kubal ertesi gün aşırı sancılarından şikayetçi oldu. Ama, hastaneden cansız bedeni çıktı! Deri sarkması operasyonu sonrası hayatını kaybeden Kubal’ın ailesi evlatlarının ölümünden doktoru sorumlu tutuyor.

 

 

BABA KUBAL: HASTENE SORUMLU

Emrah Kubal’ın Babası hastane’den şikayetçi olurken ‘Ameliyat sonrası doğru dürüst kontrol olmuyor, monitörler cihaza bile bağlanmıyor ‘ diyerek hastaneyi oğlunun ölümünden sorumlu tuttu...

 

 

ANNE KUBAL: OĞLUM ÇOK ACI ÇEKTİ

Emrah Kubal’ın annesi: ‘ Oğlumun ameliyatına giren doktoru Ö. oğlumun kontrolüne geliyor ve nefes alış verişlerini kontrol ediyor, oğluma iyi olduğunu söyleyip biraz dinlenmesi için uyku ilacı veriyor daha sonrasında oğlum hayatını kaybediyor’. Oğlum canlı girdiği hastane’de vefat etti, bunun sorumlusu hastane ve Doktoru Ö.  diyerek hastaneden şikayetçi oldular.

 

 

2 ÇOCUK BABASI KUBALIN CENAZESİ MEMLEKETİ KAYSERİ’YE GÖNDERİLDİ

Gaziantep’te Özel Bir Hastane’de deri sarkması için ameliyat olan 37 yaşındaki Emrah Kubal ameliyat sonrası hayatını kaybetti, 2 çocuk babası Kubal’ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Kayseri’ye gönderildi.(Olaymedya)