GAZİANTEP'TE 2 GÜNDE 4 İNTİHAR!

GAZİANTEP

Gaziantep’te bu sabah bir kişi park içerisinde kafasına sıktı, bir başka intihar olayında kendini iple astı. Son iki gün içerisinde 4 kişi yaşamına son verdi.

 

Gaziantep’te son dönemlerde artan intihar vakalarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Bir gün önce Nizip ve Karkamış ilçelerinde iki ayrı olayda iki kişinin tabancayla  kafalarına sıkarak yaşamlarına son vermelerinin ardından bu sabah Gaziantep’in Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinden gelen korkunç intihar vakalarıyla uyandık.

 

İntihar olaylarıyla zaman zaman adı geçen illerden biri olan Gaziantep bu hafta içerisinde maddi imkansızlıklar ve pisikolojik zorunlar nedeniyle yaşandığı öne sürülen iki farklı üzücü intihar vakası meydana geldi. Bu sabah ilk intihar olayı Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Şoför Ali caddesinde henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi kendi evinde iple kendini asarak hayatını kaybederken, diğer üzücü intihar vakası ise Şahinbey ilçesi Karataş mahallesi Mehmet Cücük parkı içersinde bir kişinin tabancayla intihar ederek canına kıydığı öğrenildi.

 

Polis her iki intihar olayının ardından olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından iki  cansız bedeni otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldığı her iki olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.(Kaynak: memohaber)



Anahtar Kelimeler: GAZİANTEP' GÜNDE İNTİHAR!