GAZİANTEP'TE 24 YAŞINDAKİ GENÇ İNTİHAR ETTİ

GAZİANTEP

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Sarıkaya mahallesinde Şaban P. (24) Tabanca ile kalbine ateş ederek hayatına son verdi.

 

Olay Dün akşam saatlerinde Sarıkaya mahallesinde bulunan bir park içerisinde meydana geldi. İddiya göre 24 yaşındaki Şaban P. park içerisinde kalbine 1 el ateş ederek canına kıydı. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar 112 ekiplerine bilgi vererek olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekipleri P.’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

 

Genç kız silahla intihar etti

 

Okulda gösterdiği başarılar nedeniyle geçen yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in koltuğuna oturan 14 yaşındaki K.N.K., tabancayla intihar ederek yaşamını yitirdi.

 

Olay akşam saatlerinde Eyüp Sultan Mahallesi 19 nolu cadde üzerindeki 3 katlı evin 2’nci katında gerçekleşti. Sani Konokoğlu Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 14 yaşındaki K.N.K henüz bilenmeyen bir nedenle annesi başka bir odadayken başına dayadığı tabancanın tetiğini çekti. Kanlar içinde kalan kızını odada bulan anne durumu 112’ye bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri genç kızın öldüğünü tespit etti. Silah sesini duyanların haber vermesiyle olay yerine gelen polisler intihar ile ilgili çalışma yaptı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in koltuğuna oturduğu öğrenildi. Genç kız makam koltuğunda oturduğu “Gaziantep ev modellerinin yer aldığı Gaziantep’in tarihini yansıtan bir mahalle inşa edeceğiz. Bu mahallenin yanı sıra Osmanlı ve Selçuklu mimarisini yansıtan 2 ayarı mahalle inşa edeceğiz. Böylelikle tarihin ve modernitenin harmanladığı yeni yerleşim alanları ile kentleşmeye farklı bir boyut kazandıracağız. Ulaşım konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Gaziantep’in şehirlerarası ulaşım yollarını dışarı taşıyıp, yeni metro ağı ve tramvay yollarını genişleterek şehir içi ulaşım sorununu en aza indireceğiz” diye konuşmuştu. Genç kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.



Anahtar Kelimeler: GAZİANTEP' YAŞINDAKİ İNTİHAR