Gaziantep ve Bursa Kent Konseyi Kadınları, Nurdağı için buluştu

Gaziantep ve Bursa Kent Konseyi Kadınları, Nurdağı için buluştu

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi, Bursa Fahri Dibekoğlu Türk Müziği Derneği ve Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi ortaklığında gerçekleştirdikleri kampanya ile Nurdağılı depremzedelerin yüzünü güldürdü.

 

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi ortaklığında gerçekleştirilen ‘Bir Kitap Biletin Olsun’ kampanyası ve ‘Bir Kitap Getir Bin Çocuk’ kampanyaları ile depremzedelerle buluşan kent konseyi kadın meclisi üyeleri bir iyiliğe daha imza attılar.

 

 

Gerçekleştirdikleri projelerle kadınların ince düşüncelerini ortaya koyarak takdir toplayan Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi bu kez de Bursa ekibi ile birlikte yol aldı. Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi, Bursa Fahri Dibekoğlu Türk Müziği Derneği ile birlikte Nurdağı Deprem bölgesinde oluşturulan Kütüphane programına katılım sağlayarak 40 kolilik bir kitap dağıtımında bulundular.

 

 

Programa ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Teymur, “6 Şubat tarihi zihinlerimize kara bir leke ve acı ile yerleşti kaldı, yurdumuzda yaralar açtı. Ancak hep birlikte el ele vererek yaralarımızı sarmaya o zor günlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda, bizlere destek olan Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne de teşekkürlerimi iletiyorum. Zihinlerimizi dinginleştirmek aklımızdan o sarsıntının feci hissini atmak için kitapların tam bir reçete olabileceğini düşünerek bu yola çıktık ve Nurdağılı kardeşlerimizle bir araya geldik. Her şeye rağmen umutlarını yitirmeyen kardeşlerimizin hepimize iyi birer örnek oldular. Umarım o günleri bir daha asla yaşamayız” şeklinde konuştu.