Gaziantep Eczacı Odası'na Altın Havan Ödülü

Gaziantep Eczacı Odası

Gaziantep Eczacı Odası 6 Şubat depreminde İslahiye ve Nurdağı’nda verdiği ilaç hizmeti için Altın Havan Ödülü’ne layık görüldü.

 

Eczacı Dergisi tarafından, bu yıl 13.’sü düzenlenen Altın Havan İlaç ve Eczacılık Sektörü Başarı Ödülleri’ne değer görülen kişi ve kurumlar belli oldu.  Bu sene 13’üncü kez düzenlenen Altın Havan Ödülleri töreninde bireysel ve kurumsal kategoride verilen toplam 28 ödül sahiplerini buldu.

 

Gaziantep Eczacı Odası’na “Olağan Üstü Koşullarda Eczacılık Hizmetini Sürdürme Ödülü” kategorisinde verilen ödülü Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz. Mehmet İrfan Demirci aldı.

 

Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz. Mehmet İrfan Demirci, ödülü 6 Şubat depremin ardından çadır eczanede çalışanlar adına aldıklarını belirtti.

 

Demirci, “6 Şubat depreminde İslahiye ve Nurdağı’nda verdiğimiz ilaç hizmeti için odamız Altın Havan Ödülü’ne layık görüldü. Bu ödülü iki çadır eczanede birlikte çalışan Çanakkale, Mersin, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Afyon Eczacı Odaları, eczane teknisyenleri, koop, depo ve ilaç firması çalışanları adına aldık” dedi.