Gaziantep’te Kadın Doğum Camiası Bir Arada

Gaziantep’te Kadın Doğum Camiası Bir Arada

Gaziantep’te görev yapan tüm Kadın Doğum Doktorları Barolar Lokalinde organize ettikleri yemekte bir araya geldi.

Uzun ve yorucu pandemi sürecinde bir araya gelemeyen hekimler Dr.Özkan Aydın Leylek, Tjod Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Samet Bayrak, Dr.Ramazan Sürücü, Dr. Mete Gürol Uğur’un organize ettiği yemeğe Gaziantep’te hizmet veren tüm Kadın Doğum Hekimleri katıldı.

 

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Gaziantep Şubesi başkanı Prof. Dr. Mete Gürol Uğur “ Uzun ve yorucu pandemi sürecinin sonunda Kadın Doğum Ailesi olarak tüm meslektaşlarımızın katkıları ile bir araya toplandik.Yapilan bu etkinlikte meslektaşlarımızla hasret giderdik,hem mesleki hem özel hayatimızla ilgili paylaşımlarda bulunduklarına dikkat çekti. Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Gaziantep Şubesi başkanı Prof. Dr. Mete Gürol Uğur; Kadın Doğum Camiası olarak özlemişiz bir araya gelmeyi ümit ediyorum inşallah daha güzel ve sağlıklı günlerde beraber olacağız dedi.                                                                                                                                                                                                 

Gaziantep Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarının bir araya geldiği dayanışma etkinliğinde dergimize konuşan; önceki dönem Tabip Odası başkanı Dr. Ramazan Sürücü “Gaziantep’te görev yapan özel,kamu,muaheyehaneci bir çok meslektaşımız ile düzenlenen etkinlikte bir araya geldik.Uzun bir süre pandemiden dolayı bilimsel ve sosyal organizasyonlarımız olmuyordu böyle bir buluşmaya ihtiyacımız vardı dedi.Etkinlikte Kadın Doğum  camiasında uzun yıllar hizmet veren meslek büyüklerimiz,mesleğe yeni atanmış meslektaşlarımız ile bir arada vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek , Üniversite, kamu hastaneleri,  özel hastane ve muayenehane fark etmeksizin, Mesleki dayanışma  noktasında örnek bir camiayız. Nüfus yoğunluğu ve doğurganlık hızı en yüksek şehirlerden birinde; zor şartlarda özveri ile çalışan Gaziantep kadın doğum camiası akademik, etik, deontolojik ve sosyal anlamda çok güzel bir camiadır, Sağlık sisteminin en mağdur ettiği branşız. Sayısız mağduriyetlerimizi dayanışma ve ortak hareket etme kültürünü geliştirerek aşacağımıza inanıyorum “ diyerek sözlerini tamamladı.     

         

Dr.Özkan Aydın Leylek’de “ Geçirdiğimiz bu pandemi süresinde kadın doğum camiası olarak online toplantılarımız devam etti, fakat birlikte aynı ortamı paylaşarak meslektaşlarımızla keyifli sohbet edip , bilgilerimizi,  deneyimlerimizi paylaşarak zaman geçirmek hepimizin moral ve motivasyonu yükseltti,katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum “ dedi.