Gaziantep’te Aşılamada 1 Milyon Sınırı Aşıldı

Gaziantep’te Aşılamada 1 Milyon Sınırı Aşıldı

Korona virüs ile mücadele süreci kapsamında Ocak ayından bu yana uygulanan aşılamada Gaziantep’te 1 Milyonuncu doz uygulandı. İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık ekipleri, gerçekleştirdikleri aşılama mücadelesi ile bir eşiği da

Korona virüs ile mücadele süreci kapsamında Ocak ayından bu yana uygulanan aşılamada Gaziantep’te 1 Milyonuncu doz uygulandı. İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık ekipleri, gerçekleştirdikleri aşılama mücadelesi ile bir eşiği daha geçmiş oldu.

 

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Ocak ayından bu yana kentte korona virüs aşılama süreci devam ediyor. Son olarak 16 yaş ve üstüne uygulanmaya başlanan korona virüs aşısında Gaziantep, 1 Milyon dozu geride bıraktı. Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler Ek Bina’da yapılan aşıya ilişkin İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki açıklamalarda bulundu. Müdür Tiryaki, Hastanenin Mücahitler Ek binasında yapılan aşılamanın Sorumlu Hekim Dr. Anıl Beyaz ve Hemşire Merve Sevim Tekin tarafından uygulandığını belirtti. Müdür Tiryaki, “1 Milyonuncu doz aşıyı yapan kahraman sağlık personeli ve ekibimizi alkışlıyoruz. Bu haklı gurur sizlerin. Kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarımızın azmi ve vatandaşlarımızın desteği ile aşılamamızı daha hızlı sürdürüyoruz.  1 Milyon dozu geçtik ama hedef nüfusun tamamı aşılanana kadar yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Salgını birlikte aşacağız” ifadelerine yer verdi. (Nevre Duman/gaziantepdogus.com/)