Gaziantep Sağlıkta Kalite Günleri

Gaziantep Sağlıkta Kalite Günleri

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü İl Kalite Koordinatörlüğü tarafından sağlık hizmetlerinin sağlıkta kalite standartları kapsamında “Gaziantep Sağlıkta Kalite Günleri” eğitimi 14 Aralık 2021 tarihinde Cengiz Gökçek Kadın Doğum

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü İl Kalite Koordinatörlüğü tarafından sağlık hizmetlerinin sağlıkta kalite standartları kapsamında iyileştirilmesi, bilgi, tecrübe, iyi uygulamaların paylaşılması ve yaygınlaştırılması amacıyla kalite direktörlerine ve enfeksiyon hemşirelerine yönelik “Gaziantep Sağlıkta Kalite Günleri” eğitimi 14 Aralık 2021 tarihinde Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’nin açılış konuşmaları ile başlayan eğitim toplantısına kamu, özel ve üniversite hastaneleri, ağız diş sağlığı merkezleri ve özel diyaliz merkezlerinden  yaklaşık 150 sağlık personeli katılım sağlandı.

 

Eğitimciler; Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nden Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Selda ASLAN, İl Kalite Koordinatörü Personeli ve Kalite Değerlendiricisi Emine AKTAŞ ve Afet Birim Sorumlusu Uzman Mehmet AVCI tarafından “Performans ve Kalite Sisteminde Enfeksiyon Kontrolü”, “Afet ve Acil Durum Yönetimi Standartları” ve “Hastanelerde Afet Risklerinin Azaltılması” konuları anlattılar.