GAÜN Hastanesinde Yeni Atamalar

GAÜN Hastanesinde Yeni Atamalar

Gaziantep Üniversitesi Hastanesinde Selcen Abacı Başhemşire olarak atanırken, Başhemşire Yardımcıları ise Mikail Çiftçi, Sevil Kanat, Erol Canyurt oldu.

 

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından Başhemşire kadrosunu yeni isimler atandı. Başhemşireliğe Selcen Abacı atanırken, Başhemşire Yardımcılığına da Mikail Çiftçi, Sevil Kanat, Erol Canyurt atandı.

 

“ÜNİVERSİTENİN SAĞLIK CAMİASINDA SEVİLEN İSİMLER”

 

Gaziantep Üniversitesi Hastanesine yeni atanan Başhemşire ve yardımcıları hastanesindeki sağlık camiasında yakından tanınan ve sevilen isimler. Çalışkanlıkları ve başarılarıyla sağlık camiasının her kesiminden takdir topluyorlar. Gaziantep Üniversitesi Hastanesindeki yeni atamalar sağlık camiası tarafından sevinçle karşılandı.

 

“BAŞARILI VE ÇALIŞKANLIKLARIYLA TAKDİR TOPLUYORLAR”

 

Başhemşire Selcen Abacı ve ekibi Başhemşire Yardımcıları da Mikail Çiftçi, Sevil Kanat, Erol Canyurt sağlık camiasında çalışkanlıkları ve başarılarıyla ön plana çıkıyor. Özellikle Üniversite hastanesinde her kesim tarafından sevilmeleri ve başarılı çalışmaları nedeniyle ön plana çıkan Başhemşire Selcen Abacı ve ekibinin yeni görevlerinde de ön plana çıkmaları bekleniyor.(memohaber)



Anahtar Kelimeler: Hastanesinde Atamalar