GAHD da yeni dönem

GAHD da yeni dönem

Gaziantep Aile Hekimliği Derneği (GAHD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan ERDOĞAN; aile hekimlerimizin haklarını savunmaya devam edeceğiz.

 

Dr. Gökhan ERDOĞAN; ‘’Gaziantep'te görev yapan 700 e yakın aile hekiminin şuan itibariyle 440 nın üyesi olduğu ilin tek aile hekimliği derneği olan Gaziantep Aile Hekimliği Derneği' miz 2011 yılında kurulmuş olup 12 yıldır öncelikli olarak aile hekimlerimizin özlük hakları için mücadele etmekte ve aile hekimlerimizi her alanda temsil etmektedir. Derneğimiz ulusal düzeyde de Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu(AHEF) üyesi olup bu mücadeleyi sadece yerelde değil tüm Türkiye de sesini duyurmaya devam etmektedir. Derneğimiz 2021 yılından bu yana AHEF'te de Yönetim Kurulu Üyesi olarak tarafımca temsil edilmektedir.
27.05 2023 tarihinde düzenlemiş olduğumuz Seçimli Olağan Genel Kurul sonucunda üyelerimizin teveccühü ile derneğimize yeni aktivistler ekleyerek daha dinamik bir Yönetim Kurulu ile yola devam etme kararı aldık.  

 

 

Genel kurul sonrası yapmış olduğumuz ilk yönetim kurulu toplantısı ile görev dağılımları yapılmış olup;
 

Başkan Dr. Gökhan ERDOĞAN 
2. Başkan Dr. Ahmet Dogan YARDI
Genel Sekreter Dr. Kamile Berfin ÖNAL 
Sayman Dr. Serhat TUNÇEZ 
 

Üyeler 
Dr. Ahmet SARIKAYA 
Dr. Kasım FIRAT 
Dr. Gülseren OĞUZHAN
olarak ekibimiz görevine başlamıştır.

Genel kurulun teveccühü ile bize verilmiş olan bu üç yıllık görev süresince Gaziantep Aile Hekimliği Derneği olarak gerek diyalog gerekse mücadele yoluyla idare ile işbirliği içinde çalışmaya ve aile hekimlerimizin haklarını savunmaya devam edeceğiz.''


 



Anahtar Kelimeler: dönem