GAGİKAD’TAN ZORUNLU AÇIKLAMA!

GAGİKAD’TAN ZORUNLU AÇIKLAMA!

Gaziantep Valiliğinin sosyal medya paylaşımı sonrası GAGİKAD açıklamada bulundu.

 

 

GAGİKAD Başkanı Dr. Beril Özlem LEYLEK ; Gaziantep Valiliği’nin bir siyasi parti adaylarının ziyaretine ilişkin paylaştığı fotoğrafın sağ bölümü GAGİKAD üyelerinden oluşmaktadır. Yanlış yorumlamaya sebebiyet veren bu paylaşımın, düzeltilmesi talebimiz yerine getirilmediğinden ötürü açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

 

23 Nisan Pazar günü GAGİKAD ‘Depremde Kadın Ve Çocuk’ projesi kapsamında

TÜRSİYEV Vakfı desteği ile Nurdağı ilçemizin Kömürler köyünde Bayram kutlaması ve yardım desteği yapmıştır. Geri dönüş yolumuzda ise Nurdağı merkezde valimizin ilçede bayramlaşma merasiminde olduğu öğrenilmiş ve bölgede yatırımsal  destekler yapmayı planlayan işbirlikçimiz TÜRSİYEV Vakfı yöneticilerini valimiz ile tanıştırmak için şenlik alanına girilmiş, gösteri bitiminde ise valimiz ile bayramlaşırken konudan bahsedince , valimiz tarafından Afad koordinasyon merkezine davet edilmiş olup, masada 2,5 aydır bölgede bir fiil çalışan derneğimiz , sosyal medya paylaşımları ve bölge hakkında ki sorunlar konuşulmuştur.

 

Toplantı odasında toplamda 14 üyemiz vardır. Ak parti vekil adayları ile oda da tesadüfen karşılaşılmıştır. Fotoğrafın daha  kapsayıcı açısı ve detayları bu şekildedir.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: GAGİKAD’ ZORUNLU AÇIKLAMA!