Fizyoterapi teknikeri kadın, çalıştığı hastane önünde eşi tarafından öldürüldü

Fizyoterapi teknikeri kadın, çalıştığı hastane önünde eşi tarafından öldürüldü

Elazığ’da özel bir hastanede fizyoterapi teknikeri olan Burcu Coşan (32), bir ay önce evlendiği kocası uzman çavuş M.C. tarafından öldürüldü.

 

AA'da yer alan habere göre özel bir hastanede fizyoterapi teknikeri Burcu Demir (32) hastane önüne gelen uzman çavuş eşi M.C. ile tartıştı.

TARTIŞMADA SİLAHINI ATEŞLEDİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.C, eşine silahla ateş etti. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KAÇAN KATİL ZANLISI ARANIYOR

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Demir'in cenazesi, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

Olay yerine gelen çiftin yakınları sinir krizi geçirdi. Kaçan zanlı polis ekiplerince yakalandı.

1 AY ÖNCE NİKAH KIYMIŞLARDI

DHA'da yer alan habere göre de başından ve göğsünden vurulan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli aracı ile kaçtı. Burcu Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kaçan şüpheliyi de yakalamak için çalışma başlatıldı. Çiftin 1 ay önce resmi nikahlarının kıyıldığı ancak düğünlerinin yapılmadığı öğrenildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Elazığ Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Olgunlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, B.C. isimli şahıs, nişanlısı (resmi nikahlı) M.C. isimli şahıs tarafından tabanca ile vurulmuş ve olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Şüpheli M.C. isimli şahıs, olayda kullandığı silah ile birlikte kolluk birimlerimizce kısa sürede yakalanmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.