Eşsiz güzelliğin adı Orkis Palace

Eşsiz güzelliğin adı Orkis Palace

Ressamın tablosundan çizilmiş gibi doğa harikası Rıza dağlarının etekleri ile Sır Barajının tepesine yapılan 5 yıldızlı Orkis Palece Termal otel misafirlerine şifa dağıtıyor.

 

Sağlık bakanlığınca şifalı termal sularının onayını alan Orkis Palece, sadece sağlık anlamında değil aynı zamanda gastronomisi ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Orkis Palece Termal Otel, modern donanımı yanında, erkek ve kadın   açık yüzme havuzları, özel aile havuzları, kadın ve erkek SPA, toplantı ve organizasyon salonları, oyun ve eğlence salonları, Türk hamamı ve yörenin en seçkin yemekleriyle müşterilerine hizmet veriyor.

Otel Sahibi olan Ali Rıza Kısakürek, aynı zamanda Türk şair, romancı, oyun yazarı ve İslamcı İdeolog Necip Fazıl Kısakürek’in torunu. Ali Rıza Kısakürek, bugün dünyaca bilinen erkek giyim mağazası Piserro’nun da sahibi.

 

 

BEŞ YILDIZLI HİZMET
Orkis Palace Termal Otelin Kahramanmaraş’a 30 Kilometre uzaklıkta olduğunu belirten Genel Müdür Muammer Polat, “Baş Konuş yaylası güzergahında ki Döngele yaylasında yer almaktadır. Orkis Palace’nin bir hikayesi vardır. Bu mükemmel tesisi Kahramanmaraşlı yatırımcı Ali Rıza Kısakürek yaptı. 2016 yılından bu yana faaliyet gösteren Kahramanmaraş’ın ilk ve tek 5 yıldızlı termal otelidir. Orkis Palece otelin bir tarafı Rıza dağlarını bir tarafı da sır barajını görmektedir. Konum ve konsept olarak çok güzel bir tesis” dedi.

 

 

BÖLGE KÜLTÜRÜNE HİTAP EDİYORUZ
Minarel değerleri çok yüksek olan suyun olduğunu belirten Polat, “Sıcaklık 39 derecedir. Romatizmal hastalıklar, eklem ağrıları, bel boyun fıtığı, ameliyat sonrası oluşan enfeksiyonlara faydalı ve sağlık bakanlığı onaylıdır. Ayrıca sağlık bakanlığının sitesinde hasta sevki kabul eden Kahramanmaraş’ın tek tesissiyiz. Misafir portföyümüz daha çok bölge illerimize hitap etmektedir. Gaziantep, Kilis, Hatay, Adana, Mersin, Adana, Adıyaman, Şanlıurfa, Batman, Diyarbakır, Bitlis, Siirt gibi illerimiz bizleri tercih ediyorlar. Orkis Palace’nin sağlık otelinin yanı sıra aynı zamanda gastronomi oteli olması da ayrı biz özellik taşımaktadır. Mutfağımız saydığımız illerin kültürüne hitap etmektedir. Bir de kongre turizmine de hizmet veriyoruz. İstenildiğinde bölüne bilinir toplantı salonlarımız mevcuttur. Bölgede yaşanan depremde tesisimiz en ufak zarar görmedi. Bu çevre ve şehircilik bakanlığında onaylı hasar kaydı bulunmayan bir tesis. Güvenilir ve kaliteli bir tesis iyi hizmet ediyoruz. Misafirlerimizi iyi karşılayıp, iyi ağırlayıp, kaliteli de uğurlamak istiyoruz” diye konuştu.

 

 



Anahtar Kelimeler: Eşsiz güzelliğin Orkis Palace