Eczane Teknisyenleri Kapadokya’da

Eczane Teknisyenleri Kapadokya’da

Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri Derneği Yönetim Kurulu etkinlikleri ile göz kamaştırıyor.

Her ay yapılan etkinliklerle üyelerini motive eden yönetim kurulu başkanı Yaşar Yıkıcı şunları söyledi: “Değerli kardeşlerim bir organizasyonumuzu daha kazasız belasız sorunsuz bitirdik, çok şükür, organizasyonda yanımızda olan kısıtlı zamanını bize ayıran yada herhangi bir sebepten dolayı aramızda bulunamayan tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürler. Birlikte olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok.Bizler birlikte güçlüyüz bu tür organizasyonlarımız ilerleyen zamanlardada devam edecek hepinize hayırlı bir hafta diliyorum’’ dedi.

 

15/09/2019 tarihinde Yeni Gaziantep eczane teknisyenleri derneği üyeleriyle muhteşem, neşeli ve bir o kadar anlamlı  Nevşehir kapodokya turu gerçekleştirdi.Dernek olarak üyelerle ilk olarak yapmış oldukları turun heycanını yaşadılar.175 üyeni katılıyma gerçekleştirilen kapodokya gezi turunda eşsiz doğa harikalarına tanıklık ettiler. Avanos / Göreme / Güvercinler vadisi / O Ağacınaltı / Şarap fabrikası / Aşıklar tepesi gibi eşsiz güzellikleri  görme fırsatı buldular.

 

Dernek başkanı Yaşar Yıkıcı; Teknisyen arkadaşlarımızın yoğun iş temposundan uzaklaşıp daha verimli ve daha iyi çalışma ortamı yaratmak için kapodokya gezi turunu düzenlediğini söyledi. Derneğimizin amacı tekniknisyen kardeşlerimizle kaynaşmak ve mesleğimizdeki kaliteyi yükselmektir. Her konuda birbirimize destek vermek ve mesleğimizde daha iyilerini yapabilmek  için beraberliğimiz çok önemli olduğunu ve bu tür organizasyonların devam edeceğinimizi anlattı.Bu tür aktivasyonların devamını yapıp teknisyen arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Organizasyona katılan tüm teknisyen arkadaşlarımza yönetim kurulu adına teşekkürü bir borç bilirim. Teknisyen arkadaşlerımızla beraber her geçen gün dahada büyüyüp birlik ve beraberlik içerisinde daha ileriye gitmeyi planlıyoruz ve bunun için Tenisyen arkadaşlarımızdan ricam bu derneğe sahip çıkalım çünkü bu dernek hepimizin.

 

Türkiye teknisyenler federasyonu başkanı Aydın Dağ’da, tura katılıp teknisyenlere mesleki bilgiler aktardı.Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri yönetim kurulu  olarak daha çok eğitim,eğlence ve bu tür organizasyonlara imza atacaklarını ilettiler.