Eczacılar Arasında Programının Yeni Konuğu Ecz. Ebru Mersinli Öğütmen Oldu.

Eczacılar Arasında Programının Yeni Konuğu Ecz. Ebru Mersinli Öğütmen Oldu.

Eczacılar Arasında Programının Yeni Konuğu Ecz. Ebru Mersinli Öğütmen Oldu.

Ebru Mersinli Öğütmen

 

Ebru Mersinli Öğütmen, 1969 Gaziantep’te doğdu. 1990 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 10 yıl kendi eczanesini (ÖYKÜ) işletmiştir. Hastane Eczanesi tecrübesi ise 20 yılı aşkındır. Şimdilerde DEFALIFE HOSPITAL’ da görevini yapan Öğütmen, hastanesinde FIN (Farmakovijilans İrtibat Noktası) sorumluluğunu büyük bir ciddiyetle ve önemseyerek sürdürmektedir. Her yıl yanında en az 1 eczacılık öğrencisinin staj yapmasına da olanak sağlamaktadır. Aynı zamanda Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif rol alan Öğütmen, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu hakemi ve İl Hakem Kurulu Başkanıdır ve Gaziantep Lisesi Mezun ve mensupları Derneği yöneticilerindendir. Kalp ve Damar Cerrahı Op. Dr. Cemil Cahit Öğütmen ile evlidir ve kızları Öykü Öğütmen Tıp fakültesi öğrencisidir.

 

 

Eczacılar Arasında’ nın yeni konuğu, Eczacılıkla birlikte kendi kişisel gelişimine de oldukça önem veren, mesleki ve toplumsal görevlerini beraberce yürüterek hem mesleğe hem topluma değer katmayı bir hayat amacı olarak belirlemiş, tüm bunların yanında örnek aile hayatıyla da saygın bir eczacıdır.

 

Ecz. Ebru Mersinli Öğütmen’ in kariyer tecrübelerinin, mesleği düşünen gençlere ilham ve akıllardaki soru işaretlerine şifa olması dileklerimle.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YSfkpEQ2WZ4