Eczacı Hüseyin Deniz Şahinbey aday adayı

Eczacı Hüseyin Deniz Şahinbey aday adayı

Büyük Birlik Partisi Gaziantep'te aday adayları başvuru süreci devam ederken İl Sekreteri Eczacı Hüseyin Deniz, Şahinbey Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.


Büyük Birlik Partisi Gaziantep'te aday adayları başvuru süreci devam ederken İl Sekreteri Eczacı Hüseyin Deniz, Şahinbey Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK Üyesi Orhan Kızılaslan'a başvuru evraklarını teslim eden Hüseyin Deniz'i Annesi, Babası, kardeşleri ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda partili yalnız bırakmadı. Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı'na büyük bir toplulukla gelen Deniz, "Allah'a hamd olsun böyle önemli bir göreve aday adayı oldum. Allah utandırmasın. İl Başkanımız ve MKYK üyemiz Orhan Kızılaslan önderliğinde Büyük Birlik Partisi olarak daha güzel günlere gideceğiz. Bende Annemin, babamın, kardeşlerim ve akrabaların desteğiyle Şahinbey Belediye Başkanlığana aday adayı oldum" ifadelerini kullandı. Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK Üyesi Orhan Kızılaslan ise, "Hüseyin bey sevdiğimiz seçkin bir isim. Kendisi il sekreterimiz. Şahinbey'e aday adayı oldu. Hayırlı olsun" dedi. 

 

 

Büyük Birlik Parti 'sinden Şahinbey Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Eczacı Hüseyin Deniz'in başvuru törenine başta aile üyelerinden kardeşleri  Prof. Dr. Hayati Deniz, Dr. Mustafa Deniz ,Mehmet Deniz, kardeşi Müjde Deniz, Babası Muhsin Deniz ve Annesi Sevim Deniz ,Doktor Osman Bozgeyik , Uzman Doktor Ersal  Bozgeyik parti yönetiminden İl teşkilat başkanı İbrahim Kızılaslan ,Şahinbey İlçe Başkanı Mesut Korkmaz, Şehitkâmil  İlçe Başkanı Fatih Karaduman ve yardımcısı Mustafa Demir . Şehitkamil Belediye Başkan aday adayı M.Vahdettin Yüksek ve Adem Kolsuz , Alperen ocakları il başkanı Hayri Özkan. Kadın Kolları Gaziantep İl Başkanı Avukat Kübra Yılmaz, Kadın Kolları Gaziantep İl Başkan vekili Avukat Hülya Demir, İl Kadın Kolları Başkan yardımcısı Yurdagül Genç, il başkan yardımcısı Müteahhit Mehmet Yılmaz, Emekli Emniyet mensubu ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Demiral, İl Başkan Yardımcısı ve Mali müşavir Mehmet Bozkurt, il Başkan yardımcıları  Hasan Polat, Mehmet Taşar Avukat Yusuf Ozan Öztop, Dış hekimi Ahmet Oskay, Avukat Alaeddin Beydilli, Avukat Erkan Bağlar ve çok sayıda partili katıldı.

 



Anahtar Kelimeler: Eczacı Hüseyin Deniz Şahinbey adayı