Eczacı Gizem Memioğlu evinde ölü bulundu!

Eczacı Gizem Memioğlu evinde ölü bulundu!

2019-2021 yıllarında MHP Taşköprü Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Dr. Erdal Memioglu ve Nur Memioglunun kızı 41 yaşındaki Eczacı Gizem Memioğlu, evinde ölü bulundu.

 

Memioğlu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Alatarla köyündeki eczanesine gelmemesi üzerine yakınları, ikamet ettiği il merkezi Kuzeykent Mahalllesi'ndeki evine gitti.

Memioğlu'nun hareketsiz yattığını gören yakınları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Yaşamını yitirdiği tespit edilen Memioğlu'nun cenazesi, incelemenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlk belirlemelere göre, Memioğlu'nun vücudunda kesici veya delici alet izine rastlanmadığı ifade edildi.

Memioğlu'nun 2019-2021 yıllarında MHP Taşköprü Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

 

2021’DE İSTİFA ETMİŞTİ

 

Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Memioğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. MHP Taşköprü İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’ndan 11 Aralık 2021’de istifa eden Memioğlu’nun kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belirlenecek.

Gizem Memioğlu, sosyal medya hesabı Twitter’dan son paylaşımını da 2021 yılında yapmış. Memioğlu o son paylaşımında şu ifadeleri kullanmış; “Aykırı rockçı başkandım, sizler de oturtamadınız o kalıba görünce biliyorum çünkü ciddi aykırı. Artık müzik yapma zamanı.”

 

SİNAN ATEŞ DE SUİKASTE KURBAN GİTMİŞTİ

 

Geçtiğimiz günlerde de Ülkü Ocakları eski Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, Ankara’da silahlı saldırıya uğramıştı. Sinan Ateş, suikastında 3 kişi tutuklandı. Olayın tetikçisi ise hâlâ aranıyor.

 

 

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesinde yeni gelişme!

 

Ankara’da, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in (38) öldürülmesiyle ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden U.K, M.U, E.U. ve M.Y’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

Sağlık kontrolünden sonra adliyeye getirilen şüpheliler, soruşturmayı yürüten savcıya ifade ifade verdi.

 

İfadelerinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan U.K, M.U. ve M.Y. tutuklandı, E.U. ise yurt dışına çıkma yasağıyla serbest bırakıldı.

 

Cinayetle ilgili gözaltına alınan V.B, H.S. ve Z.A. dün “tasarlayarak öldürme” suçundan tutuklanmıştı.

 

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmanın titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürüldüğünü bildirdi.

 

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, 30 Aralık 2022’de Çankaya Kızılırmak Mahallesi 1456. Sokak’ta Ateş’in ateşli silahla öldürülmesi ve Selman Bozkurt’un yaralanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, Başsavcılığın talimatıyla gözaltına alınan 18 şüpheliden ifade ve diğer işlemleri biten 3 şüphelinin Cumhuriyet Savcısınca alınan savunmalarını müteakip tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildikleri anımsatıldı.

 

Bu şüphelilerin dünkü sorguları sonucu “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan tutuklandıkları hatırlatılan açıklamada, bugün işlemleri tamamlanan ve savunmaları alınarak nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 4 zanlıdan 3’ünün daha aynı suçtan tutuklandıkları, bir şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada, “Olaya ilişkin soruşturma, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürülmekte olup işlemleri tamamlanan diğer şüpheliler hakkında da adli soruşturmanın gereklerine tevessül edilecektir.” ifadeleri kullanıldı.

 

MOTOSİKLETLİ İKİ KİŞİ SİLAHLA SALDIRMIŞTI

 

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi’nde 30 Aralık’ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

 

Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.



Anahtar Kelimeler: Eczacı Gizem Memioğlu evinde bulundu!