e-psikiyatri.com mobil uygulaması psikolojik sağlığınız için yanınızda!

e-psikiyatri.com mobil uygulaması psikolojik sağlığınız için yanınızda!

Sosyal medya bağımlılığınız mı var? Ailenizde Alzheimer genetik mi? Peki mutlu musunuz? 'e-psikiyatri’ uygulamasıyla tüm bunları test ederken, sağlık alanındaki gelişmelere de anlık olarak ulaşabilirsiniz.

 

Ruh sağlığı, bilim, tıp, sağlık ve teknoloji alanındaki haberlere anında ulaşabileceğiniz e-psikiyatri mobil uygulaması, en güncel bilgilere kolay erişim imkanı sunuyor.

Gelişmeleri titizlikle takip eden ve kullanıcılarına temiz içerik sunan e-psikiyatri mobil uygulaması, gündemin yanı sıra hekim makaleleri, sağlık alanında referanslı yabancı kaynaklı sitelerden ve ajanslardan alınan bilgi ve haberlere de yer veriyor.

Uygulamada NPİSTANBUL Hastanesi uzmanları tarafından hazırlanan ‘Psikolojik Testler’ yer alıyor. Aralarında ‘Psikolojik İyi Oluş Ölçeği’, ‘Sabırsızlık Ölçeği’, ‘Sosyal Medya Bağımlılığı’, ‘Oxford Mutluluk Ölçeği’, ‘İlişki Doyumu Ölçeği’, ‘Alzheimer Testi’ ve ‘Evlilik Olgunluk Ölçeği’ gibi konuların da bulunduğu 50’den fazla test ile kullanıcılar ruh sağlığını gözlemleyebiliyor. Test sonuçları kullanıcıların mail adreslerine gönderiliyor. 

2000 yılında yayın hayatına başlayan ‘e-psikiyatri.com’ web sitesinin sayfalarının görüntülenme sayısı aylık 6 milyon ve günlük 50 bin tekil kullanıcı ve 75 – 90 bin arası sayfa görüntülenmesine sahip.

Facebook ve Twitter’da da 15 binin üzerinde takipçisi bulunan ‘e-psikiyatri.com’, reklamsız ve organik olarak da takipçi sayısını günden güne artırıyor.

Güncel ruh sağlığı gelişmelerinden haberdar olmak için e-psikiyatri mobil uygulaması ücretsiz olarak Play Store ve App Store mağazalarından indirilebilir.