DOKTOR BEKİR ÇELİK CEZAEVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

DOKTOR BEKİR ÇELİK CEZAEVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, para meselesinden çıkan kavgada kendisine saldırdığını öne sürdüğü kuzeni Alaattin Çelik'i öldürüp, 2 akrabasını yaralayan Kadın Doğum Uzmanı Doktor Bekir Çelik, cezaevinde hayatını kaybetti.

 

Olay, 10 Mayıs’ta, İncilipınar Mahallesi’ndeki Doktorlar Sitesi’nin önünde meydana geldi. Alaattin Çelik ve yanındaki 2 kuzeni iddiaya göre, para meselesi nedeniyle amcalarının oğlu olan Kadın Doğum Uzmanı Doktor Bekir Çelik’in muayenesine gitti. Burada çıkan tartışmada Alaattin Çelik ve yanındakiler doktor Çelik’i darbetti. Bekir Çelik ise kendisine pala ve bıçakla saldıran kişilere tabancayla ateş açtı. Alaattin Çelik olay yerinde hayatını kaybetti, diğer 2 kişi yaralandı. Doktor Bekir Çelik, olayın ardından tutuklandı.

 

 

Hakkında ‘müebbet hapis’ cezası istemiyle dava açılan doktor Bekir Çelik, 30 Eylül’de 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada; insan sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu ve hayatı boyunca bunun için çalıştığını söyledi. Doktor olarak mahkemede bulunduğu için utanç ve pişmanlık duyduğunu söyleyen Çelik, “Muayenehaneme gelerek beni darbettiler. Öldürme niyetim bulunmadan, hedef gözetmeden ateş ettim” dedi.

 

 

 

Doktor Bekir Çelik, bu sabah Gaziantep E Tipi Kapalı Cezaevi’nde, hayatını kaybetti. Çelik, otopsi işlemleri için adli tıp kurumunun morguna kaldırıldı.

 

Gaziantep Doktorlar Sitesinde Kadın Doğum Uzmanı Dr. Bekir Ç.’nin muayenehanesinde silahla baskın yapan 3 kişi arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu.(10.05.2022)

 

Gaziantep Doktorlar Sitesinde Kadın Doğum Uzmanı Dr. Bekir Ç. muayenehanesinde başlayan ve ardından silahların çekilmesi sonucunda çıkan arbede de Dr. Bekir Ç. tabanca ile 3 kişiye ateş açtı. Olay yerinde bir kişinin öldüğü ve 2 kişininde çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi.

 

Olayda Dr. Bekir Ç. polis tarafından gözaltına alınırken, olay yerinde hayatını kaybeden 46 yaşındaki A. Ç. otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumunda kaldırıldığı öğrenildi.

 

Silah seslerinin üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

 

ÖLDÜRMESEYDİM ÖLECEKTİM

 

Gaziantep’te Kadın Doğum Uzmanı olarak, kendi özel muayenesinde görev yapan Dr. Bekir Çelik, miras yüzünden tartıştığı kuzenlerinden birini öldürürken, diğer ikisini de yaraladı. Daha sonra olay yerinde polise teslim olan Dr. Bekir Çelik ’’ Kendimi korudum. Öldürmeseydim ölecektim. İşyerimi bastılar. Beni dövdüler, beni bitirdiler’’ dedi.

 

Gaziantep’in Araban ilçesine bağlı Akbudak  Köyü’nde  miras kalan arazi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma satırlı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi ölürken 2 kişi de yaralandı.

 

TARTIŞMA, SATIRLI VE SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

 

Olay, dün öğle saatlerinden sonra Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi’nde bulunan Doktorlar Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, miras paylaşımı nedeniyle aralarında husumet bulunan kuzenler, öğle saatlerinde Doktorlar Sitesi’nde ofisi bulunan kadın doğum uzmanı Bekir Çelik.’nin ofisinde tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek satırlı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, silahını çıkaran kadın doğum uzmanı Bekir Çelik, kuzeni Alaattin Çelik (34) ile yanındakilere ateş etti.

 

ALAATTİN ÇELİK, OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ                          

 

Olay sonrası çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücuduna kurşuna isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Alaattin Çelik’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olayda hafif şekilde yaralanan diğer iki kişi ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

KATİL ZANLISI GÖZALTINDA

 

Katil zanlısı Bekir Çelik  ise olay sonrası hızlı bir şekilde bölgeye intikal eden polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Katil zanlısının sorgusu sürerken, ölümüne neden olduğu kuzeni Alaattin Çelik’in cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

 

 

Dahiliye Uzmanı Dr. Burhanettin İzzet Seçkin’de İntihar etmişti(01.05.2022)

Doktor çiftin tartışması kanlı bitti! Önce eşini yaraladı ardından intihar etti (01.05.2022)

 

Olay, merkez Şahinbey ilçesinde Kilis yolu üzerinde bulunan bir bağ evinde akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Dahiliye Uzmanı Dr. Burhanettin İzzet Seçkin ile doktor olan eşi Meryem Seçkin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan tabancasını çıkaran İzzet Seçkin eşine doğru birkaç el ateş etti. Meryem Seçkin her iki ayağından yaralanırken o esnada silahı başına dayayan İzzet Seçkin, kafasına sıkarak intihar etti.

 

EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDIKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

 

Meryem Seçkin, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken bağ evine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri İzzet Seçkin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ayağından yaralanan kadın ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

 

Seçkin’in cansız bedeni otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, hastanede tedavi altına alınan Meryem Seçkin’in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.