Diş Hekimleri Kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.

Diş Hekimleri  Kaynaşma kahvaltısında  bir araya geldi.

Senfoni Cafe’de düzenlenen kahvaltıya Gaziantep - Kilis Diş Hekimleri Oda Başkanı Dt.Hasan Karabay, Oda Yönetimi ve çok sayıda diş hekimi katıldı.Düzenlenen kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı genç Diş Hekimleri tarafından büyük ilgi

Senfoni Cafe’de düzenlenen kahvaltıya Gaziantep - Kilis Diş Hekimleri Oda Başkanı Dt.Hasan Karabay, Oda Yönetimi ve çok sayıda diş hekimi katıldı.Düzenlenen kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı genç Diş Hekimleri tarafından büyük ilgi gördü.

 

Gaziantep - Kilis Diş Hekimleri Oda Başkanı Dt.Hasan Karabay; “Birlik ve beraberlik adına, tanışma ve kaynaşma adına bu güzel organizasyon için genç meslektaşlarıma teşekkür ederim dedi.

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Diş Hekimleri Dt.Buket Çikolar Erkurt, Dt. Orhan Yüzbaş, Dt.Kerem Gümüşkıran; Organize ettiğimiz bu kahvaltıda bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Gaziantep - Kilis Diş Hekimleri Oda Yönetimine, ve Diş Hekimi meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştular. Kahvaltının bahane olduğunu amaçlarının meslektaşlarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberliklerine güç katmak olduğunu ifade ettiler.