DEVA Partisi Konya Büyükşehir adayı Dr. Seyit Karaca oldu

DEVA Partisi Konya Büyükşehir adayı Dr. Seyit Karaca oldu

DEVA Partisi Konya İl Başkanı olan Dr. Seyit Karaca Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

 

DEVA Partisi Konya Büyükşehir adayı Dr. Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bismillah!

Siyaset sürecinde yeni bir yolun başındayız. "Doğruları söylemek” temel prensibiyle çıktığımız bu yolda yerel seçimlere gidiyoruz. 

Genel Başkanımız ve parti kurullarımızın onayı ile partimizin Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak ilan edildim. Rabbimden hayırlara vesîle olmasını niyaz ediyorum. 

Şehre dair çok söyleyeceklerimiz var. İlerleyen zamanlarda bunları zaten konuşacağız. Son söz olarak söylemek istediğim, şehrin tüm problemlerine "Doktor Eli Değmeli” artık. 

Şehrimizi her bir vatandaşımız için "yaşanabilir, sağlıklı, huzurlu bir şehir” yapmak niyetiyle çıktığımız bu yolda tüm hemşehrilerimize selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Desteklerini bekliyorum. İnanıyorum ki "sandıkta ittifak” sağlanacak. Büyükşehir belediyesi DEVA Belediyeciliği anlayışı ile yönetilecek. 

Saygılarımla.. ‘'

 

Dr. Seyit Karaca Kimdir?

Dr. Seyit Karaca, 1965 yılında Konya’da doğdu.

İlk ve ortaöğrenimini Konya’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İyi derece İngilizce ve orta derecede Arapça bilmektedir.

1990-1992 yılları arasında Batman’da mecburi hizmetini tamamladı. Konya’ya döndükten sonra 16 yıllık memuriyet hayatı ile eş zamanlı olarak özel sektörde, farklı kurumlarda kurucu ortaklık ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

Konya Tabip Odası Üyeliği, Sağlık Vakfı Konya Şube Başkanlık ve üyeliği olmak üzere çok farklı sivil toplum örgütlerinde aktif olarak yer aldı. Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Meclis Başkanlığı, iki dönem Konya Tabip Odası Başkanlığı yaptı. TÜSEB Bilim Kurulu Üyeliği de yapan Karaca, hâlen TOBB Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclis Başkanlığı ve Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Konya Şube Başkanlığı yapmaktadır.

Evli, dört çocuk babası ve 3 torun dedesidir.