DEFNEDENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Açıldı

DEFNEDENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Açıldı

Gaziantep’te modern çağın son tıbbi teknolojik cihazlarla donatılan Özel DefneDent Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği yeni adresinde görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

 

Şahinbey ilçesi İbni Sina mahallesi’nde diş hekimi Mehmet Ali Demir’in yönetimini oluşturduğu, uzman kadrosu ile çocuk ve yetişkin diş sağlığı alanında hizmet vermeye başlayan Özel DefneDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılışında Gaziantep sağlık sektörünün seçkin isimlerinin yanı sıra, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

 

DefneDent kliniği sahibi diş hekimi Mehmet Ali Demir kalite ve tecrübesini yeni modern kliğine taşıyarak toplumun ağız ve diş sağlığı alanındaki ihtiyaçlarını da karşılamayı hedefliyor. İbni Sina mahallesi’nde opet pertol çaprazında yapılan görkemli açılış töreniyle hizmete giren klinik kokteyl ve bando takımı eşliğinde gerçekleşen açılış töreninde kurdele kesme merasimi yapıldı.

 

Ömür boyu koruyucu hekimlik uygulamaları ile hasta memnuniyetinin ilke edinildiği ve  gülümseten kalite anlayışıyla hizmet vereceklerini belirten DefneDent Kliniği sahibi diş hekimi Mehmet Ali Demir’i açılış kokteylinde davetliler tebrik etti.

 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Flora Evler altında yer alan Özel DefneDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin, diş ve diş eti hastalıkları, çocuk diş hekimliği, implant cerrahisi, dolgu ,kanal tedavisi işlemleri gibi alanlarda hizmet verecelerini belirten  Diş hekimi Mehmet Ali Demir  şöyle konuştu ; “İlk şubesini açtığını söyleyen Demir, “Bu klinik eşimle hayalimizdi, çok şükür hayallerimizden birine daha ulaştık. Bu kliniği açmamızdaki amacımız diş problemleri çeken sırf bu yüzden gülmeyi unutmuş toplumdan soyutlanmış hastalarımızı tekrardan eski sağlıklarına kavuşturup güldürebilmek topluma kazandırabilmektİr. Kliniğimizde implant cerrahisi, yirmilik diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi, gülüş tasarımı, gingivektomi, gingivoplasti, diş beyazlatma, pedodonti, ortodonti, periodontoloji (diş eti hastalıkları) gibi işlemler yapılabilmektedir.Burdan tüm Diş rahatsızlığı çeken vatandaşlarımıza sesleniyorum DefneDent var Diş problemleri yoktur” dedi.

 

Kliniğimde temel amacım hızlı gelişen teknolojiyle birlikte geliştirilen cihazları hastalarımla birlikte deneyimlemek ve hastalarıma her seferinde daha konforlu tedaviler sunabilmektir. Özellikle diş hekimi korkusu yaşayan hastalarımızı tekrardan camiamıza kazandırmak onların iğne korkuları, çocukluk travmalarını unutturmak ve diş kliniğine mutlu bir şekilde özgürce korkmadan gelebilmelerini sağlamaktır.

Bu düsturda son sözlerimiz olarak DefneDent var diş ağrısı yok diyoruz. Açılışımıza teşrif ettiğiniz için teşekkür eder kliniğimizin Gaziantep’e hayırlı olmasını dileriz. Kaynak: www.memo haber. com