Defa Life Hastanesinden Anlamlı Etkinlik 

Defa Life Hastanesinden Anlamlı Etkinlik 

Defa Life Hastanesi Dahiliye Kliniği Hekimlerinden Uz.Dr. İmam Göksu tarafından, Doğa Koleji Öğretmen ve Öğrencilerine Diyabet konusunda farkındalık oluşturma amaçlı bilgilendirme semineri yapıldı.


Son yıllarda küçük yaş gruplarında da görülme sıklığı artan Diyabet konusunda farkındalık oluşturma amaçlı Doğa Koleji Öğretmen ve Öğrencilerine Defa Life Hastanesi Dahiliye Kliniği Hekimlerinden Uz.Dr. İmam Göksu tarafından bilgilendirme semineri yapıldı. 


Diyabet nedir? Belirtileri nelerdir? Risk grupları ve Diyabetle yaşam gibi konuları da içeren bir seminerde tüm yaş gruplarının diyabetten korunma amaçla yapması gerekenler ve Risk grubunda bulunan kişilerin dikkat etmesi durumlara değinen Uz.Dr.İmam Göksu diyabet farkındalığı yaratarak diyabete bağlı hastalıkları engellemek ve Diyabet tanısı alan hastaların sayısını azaltmayı hedeflediklerini bu nedenle okul çağındaki  çocuklarımıza periyodik aralıklara sağlık konulu bilgilendirme seminerlerinin yapılması gerektiğini söyledi.


Göksu; Defa Life Hastanesi olarak halkın bilgilendirilmesi ve sağlıkta farkındalığın artırılması konusunda önemli günlerde bu tarz etkinliklere devam edeceklerini amaçlarının insanların hayatlarına dokunarak doğru bilinen yanlışların azaltılmasını hedeflediklerini söyledi.

Seminer Sonrası Doğa Koleji Genel Müdürü Yusuf Yapıcı,Defa life Hastanesi Başhekimi Dr.Ulaş Yanık ve Dahliye Hekimi Uz.Dr.İmam Göksu’ya desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

 

 



Anahtar Kelimeler: Hastanesinden Anlamlı Etkinlik