Defa Life Hastanesi’nden Gaziantep İl Emniyet Müdürü Başbuğ’a ziyaret

Defa Life Hastanesi’nden Gaziantep İl Emniyet Müdürü Başbuğ’a ziyaret

Defa Life Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Derundere ve Genel Müdür Dr.Ulaş Yanık, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Emre Başbuğ’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Defa Life Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Derundere ve Genel Müdür Dr.Ulaş Yanık, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Emre Başbuğ’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Başbuğ’a, yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Genel Müdür Dr Ulaş Yanık , “İlimizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün gayretle çalışan emniyet güçlerimize görevlerinde başarı ve kolaylıklar temenni ediyorum dedi ve Emniyet Teşkilatımıza her zaman desteğe hazırız, ifadelerini kullandı.

 

Başbuğ da, ziyaret için Defa Life Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet  Derundere’ye ve Genel Müdür Dr. Ulaş Yanık’a  teşekkür etti.

 

 

MUSTAFA EMRE BAŞBUĞ KİMDİR?

 

1971 Sivas Divriği doğumlu olan Mustafa Emre Başbuğ evli ve 2 çocuk babasıdır. Polis Akademisi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Başbuğ çok iyi derece İngilizce bilmektedir. Başbuğ 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü itibariyle Gaziantep’in yeni İl Emniyet Müdürü oldu.

 

Mustafa Emre Başbuğ’un yerine Şırnak İl Emniyet Müdürü ise Cemal Dalman olarak atandı. Dalman daha önce Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda polis başmüfettişi olarak görev alıyordu.