Cuma Kerkez’den Sevindiren Haber

Cuma Kerkez’den Sevindiren Haber

Gaziantep Üniversitesi Sağlık-Sen Şube Başkanı Cuma Kerkez’den sevindiren haber geldi.

 

Gaziantep Üniversitesi Sağlık-Sen Şube Başkanı Cuma Kerkez üç gün önce kalp krizi geçirmişti. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kardiyoloji servisinde tedavi altına alınan Kerkez’e iki adet stent takıldı. Tedavi esnasından doktorların çok titiz ve dikkatli davrandığı Cuma Kerkez bugün yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alındı.

 

Doktorlardan Kesin Talimat!

 

Tedavisi devam eden Cuma Kerkez’e doktorlar tarafından ziyaretçi yasağı getirildi. Çok dikkatli davranılması gerekilen tedavi sürecinde oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı doktorlar kesin olarak ziyaret görüşmesi gerçekleştirmemesini ve sevenlerininde konunun hassasiyetini anlamaları konusunda ricada bulundu.

 

Kerkez’e Geçmiş Olsun Mesajları!

 

Gaziantep Sağlık camiası ve Gaziantep Siyasetçileri tarafından sevilen Cuma Kerkez’e geçmiş olsun mesajlarının ardı arkası kesilmedi. Sevenlerini korkutan Cuma Kerkez’in doktorları tarafından yapılan açıklama sonrası sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavinin olumlu sonuçlar vererek tehlikeyi atlattığı açıklamasının ardından sevenleri derin bir nefes aldı.

 

Hastanede ki tedavisinin tamamlanmasının ardından Cuma Kerkez evinde istirahat edecek.

 

Geçirmiş olduğu rahatsızlık sonrası konuşan Cuma Kerkez şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum. Geçirmiş olduğum rahatsızlık sonrası geçmiş olsun mesajlarınızı, iyi dileklerinizi ve verdiğiniz destekleri duydum ve çok mutlu oldum. Hastanede ki tedavi sürecimde benimle ilgilenen Kardioloji bölümü doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Genel sağlık durumum iyi, buradan sonra doktorlarımın tavsiyesi üzerine evimde istirahat edeceğim. En kısa sürede tekrar yan yana olmak dileği ile.”(memohaber)



Anahtar Kelimeler: Kerkez’ Sevindiren Haber