ÇOCUK GELİN YOKTUR. ÇOCUĞA TECAVÜZ VARDIR.

ÇOCUK GELİN YOKTUR. ÇOCUĞA TECAVÜZ VARDIR.

Dr. Beril Özlem Leylek; Asla kabul edilemez çocuk taciz, tecavüz ve istismarı durumu için yıllar önce, konunun uzmanları ile canlı program yapmış kişiyim.Hassasiyetimi tüm şehir bilir.

GAGİKAD Yönetim kurulu başkanı Dr. Beril Özlem Leylek; Saygıdeğer Gaziantep , son 4-5 gündür akademik bir kongredeydim ve sunumlarım, stand konuşmaları , oturum başkanlığı görevlerim nedeni ile yoğun tempoda geçirdim. Ülke gündemini malesef takip edemedim. Asla kabul edilemez çocuk taciz, tecavüz ve  istismarı durumu için yıllar önce, konunun uzmanları ile canlı program yapmış kişiyim.Hassasiyetimi tüm şehir bilir. Ne tekkesinden, ne cemaatine biz hepsine karşı düşüncede olduğumuz net ve açıktır. Biz Türkiye şeyhler ,cemaatler ülkesi olamaz diyenin yolunda, daha eğitici ,daha çok insana ulaşacak icraatlar ile yürüyoruz. Sonuç olarak bizim gücümüz bilinerek arkamıza sığınan veya tek başına topluluklara hükmedemeyenler bizlerden haykırmamızı ,bizlerden konuşmamızı,  bizlerden herkesin sesi olmamızı beklemişler.Çok da haklılar. Çünkü kadın gücü olarak bizi görüyorlar. Vicdanlar rahatsız,vicdanlar asileşti, vicdanlar ceza istiyor. Olayın bilinmesine rağmen anne babanın tutuklanmaması,insanların 2. kez adalete inancının zedelenmesine yol açmıştır. Hukuka ,adalete ,devlete , aileye güvenin sarsılması telafisi imkansız sonuçlar doğurur.Çok tehlikeli akarsular bunlar,yüzme bilmeyen herkesi sürükler götürür.Ortak inançta biliyoruz ki bu yanlış ! Kadınların üstünde tepinmekten bıkmadı bu insanlar! Olayı bugün ancak ayrıntılı olarak inceleme , okuma ,araştırmaya çalıştım. Bir babanın bir annenin , bir çocuğu tek koruyacak yuva,ev,aile kavramının nasıl bilinçli şekilde dağıtıldığını , Türk aile yapısının güçlü dinamiklerinin nasıl param parça olduğunu gördüm.Her bir olayda aslında mağdurların çok ötesinde yıkılan koruyucu duvarlar var. Çocukların ,ergenlikte zaten sorunlu olan aile inancı yıkıldı! Bir kız çocuğu babasının söylemlerine şüpheyle bakacak,annesinin arkada çevirdiği planları düşünüp ergenlikte olmadık varsayımlara taşıyacak belki de…. Olay ne kadar kötü ise ,çıktıları daha da kötüdür! Tamiri zordur.     
 

Sustunuz hepiniz! Yetmedi Beril başkan niye bir şey demedi diye birbirinize sordunuz koca koca adamlar öyle mi? Sonra da kendinizce sebep sonuç buldunuz öyle mi ? İlla ki konuda Kadın varsa Kadın derneği açıklama yapacak öyle mi? Şehrin nikahlarını biz kıyıyoruz öyle mi ? Nikah kıyanlardan da açıklama beklemediniz öyle mi ? Ya çocuk gelinlere gelin başı yapan kuaförler … veya düğünlerini kınalarını yapıp yah çekenlere de sormadınız öyle mi ? Hadi onlara sormadınız, onların dernek başkanlarınada mı sormadınız? Sanırsınız 6 yaşında erkek çocuğunu 27 yaşında ki Kadın müridimize biz sattık !  İşi yapan erkek , ortak olan erkek , suçlu erkek , tutuklanmayan erkek ama erkek dernekleri dursun ama Kadın derneği konuşsun öyle mi ? Sizler güzel komedi çekemiyorsunuz arkadaşlar !  Biz  hiç gülmüyoruz! İyi rol kapıyor olabilirsiniz ama zeka ve yetenek yok ! Dengim olmadan sümen altından yıpratıcı oklar fırlatmayınız….havada tutar olmayan beyninizden vururum. Sizin gibi komedi çekmiyoruz burda! Eeee hadi biz yoktuk ? Siz nerdeydiniz? Neden sustunuz ?  Bu kale tehlikeli mi geldi ? Önüne hendek Uhud savaşı mı kondu? Niçin tek bir basın bildirisi yayınlanmadı? Yoksa sizde mi eşlerinizi 15-16 da aldınız nikaha? Yoksa sizde mi beşik kertmesi de olur 14-15 de de evlenir kızlar dediniz ? Annemde öyleydi zaten deyip normalleştirdiniz mi kafanızda ? Kadın dernekleri nerde diyeceğinize erkek dernekleri nerde dediğinizde bu sorun çözüm için masaya çıkar. Alan satan karar veren erkek ! Koz çocuklarını mal gibi satıp parayı cebe indiren erkek , 6 yaşında yahu 6 yaşında seç işçisi yapan erkek , ama namusunu yitirdi diye vuran yine erkek, ama susun siz , ama kadınlar konuşsun öyle mi ? Nikah kıyanlar  sussun,düğün yapanlar  sussun, babalar sussun , işinize gelince biz konuşalım öyle mi ? size hep +18 mi denk geldi arkadaşlar ? Bir kere şu terimi bir silelim kullanmayalım!
 

ÇOCUK GELİN YOKTUR. ÇOCUĞA TECAVÜZ VARDIR. Pedofili vardır ! 
Netttir, açıkça konu budur.