Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Fatma Özgüç Çömlek Hasta Kabulüne Başladı.

Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Fatma Özgüç Çömlek Hasta Kabulüne Başladı.

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2 yıldır Çocuk Endokrinoloji uzmanı bulunmuyordu ve takipli hastalar sıkıntı yaşıyorladı.

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2 yıldır  Çocuk  Endokrinoloji Uzmanı  bulunmuyordu ve takipli hastalar sıkıntı yaşıyorladı. Ekim ayı  başında  ataması  yapılan  Dr. Fatma Özgüç Çömlek, Çocuk Endokrinoloji  yan dal uzmanı olarak göreve başlamıştır.

 

Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Fatma Özgüç Çömlek

 

1980 Konya doğumlu olan Dr. Fatma Özgüç Çömlek Viyana Medizin Tıp  Üniversitesi'nden mezun oldu. İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi  Tıp Fakültesinden Çocuk  Hastalıkları  Uzmanlığını  aldı. 6 ay Şanlıurfa  Çocuk  Hastanesinde, Çocuk  Hastalıkları  Uzmanı olarak  görev yaptı. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nden  Çocuk Endokrinoloji yan dal uzmanlığını  aldı. Evli ve 3 yaşında  bir oğlu vardır.

 

9 Ekim 2020 tarihi itibariyle Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Çocuk Endokrinoloji yan dal uzmanı olarak göreve başlamıştır.



Aslı Azra elmaoğlu
20.02.2023 14:22:33
Hocam kolay gelsin Bizim günlük kullandığımız ignemiz çok az kaldı Aynısını bulamıyorum lütfen yardımcı olun