Çınar Çeyiz’den görkemli açılış

Çınar Çeyiz’den görkemli açılış

Çınar Çeyiz uzun yıllardır süregelen tecrübesini daha çok insana sunmak ve kaliteli ürünleri tüketiciyle buluşturmak için şube ağını genişletmeye devam ediyor.

 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çınar Çeyiz, 17’inci BOSCH ve Mondi Home mağazasını muhteşem bir törenle açtı. Çınar Çeyiz, açılışa özel buzdolabından çamaşır makinesine, bulaşık makinesinden elektrikli süpürgeye, yemek takımından yastığa kadar kadar 2,5 milyon TL tutarında ki 700 ürünü çekilişle müşterilerine hediye etti.

 

2,5 MİLYON TL’LİK HEDİYE DAĞITILDI

 

17. BOSCH ve Mondi Home mağazasını Bülbülzade Mahallesi’nde hizmete açan Çınar Çeyiz, açılışa özel buzdolabından çamaşır makinesine, bulaşık makinesinden elektrikli süpürgeye kadar 2,5 milyon TL tutarında ki 700 ürünü çekilişle müşterilerine hediye etti. Vatandaşlar, çekilişe yoğun ilgi gösterdi.  Çekilişte buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi hediyeler kazanan vatandaşın mutluluğu gözlerine okundu.

 

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

 

İstikbal, Bosch, Mondihome, Profilo, Jumbo, Karaca, Emsan, Karaca Home, Tefal, Philips, Stilevs, Sarev, Özdilek Bambum, Vilinze, Samsung, Korkmaz, Arnica, Fakir, Blaupunkt, Lg, Hisar, Uğur, Simfer, Gümüşsuyu, Samur, Floorpan İthal Duvar Kağıtları olmak dünya markası ürünleri bünyesinde bulunduran Çınar Çeyiz’in 17. BOSCH ve Mondi Home mağazasının açılışına BOSCH Satış Direktörü ve Başkan Yardımcısı Samir Kuseyri, Mondi Home Genel Müdürü  Özkan Yıldırım, Doru AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kamil Şerbetçi, Çınar Çeyiz Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Arslan, Şahinbey Emniyet Müdürü Dursun Terzi ile diğer davetliler katıldı.

 

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

 

Açılışa katılanlara teşekkür eden Çınar Çeyiz Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Arslan, yatırımların devam edeceğinin belirterek, “Çınar Çeyiz olarak, şube ağımızı büyütmeye devam ediyor. Bugüne kadar 16 mağazamızla ile müşterimize hizmet sunarken, 17’inci BOSCH ve Mondi Home mağazamızı Bülbülzade mahallesinde açtık. Çınar Çeyiz olarak, ülke ve kent ekonomisine katkı sunmaya, istihdam sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Çınar Çeyiz’ görkemli açılış