BOSSAN ailesinden örnek davranış

BOSSAN ailesinden örnek davranış

Deprem felaketinin hemen ardından Gaziantep'te kolları sıvayan BOSSAN ailesi bağ evlerini ve iş yerlerini sıcak yemek ve ekmek yapımı için revize ederek vatandaşın hizmetine sundular.

 

BOSSAN Holding bünyesine bağlı aile olarak kullandıkları bağ evlerini depremin hemen ardından revize ederek fırına çevirip günde 15 bin adet pide ekmeği ve organize sanayi bölgesinde bulunan BOSSAN halı ve iplik farikalarında odun ateşinden günlük 7 bin 500 kişilik sıcak yemek yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ikram ediyorlar. 

 

Sosyal sorumluluk projelerini devriye soktuklarını belirten  BOSSAN Holding yönetim kurulu Başkanı Mehmet Bostan, 100 yılın felaketini 10 ilin yaşadığını belirterek gün birlik beraberlik olma günüdür. Bu felaketin yaşandığı sırada evimizde oturamazdık Bostan kardeşler olarak kendi aramızda görev dağlımı yaptıklarını belirterek şöyle konuştu. Kardeşlerimden Halit Bostan ve Mustafa Bostan yemek yapımı ve malzeme tedarik bölümünü üstlendiler, Mehmet Bostan ve Şevki Bostan kardeşler olarak bizlerde ekmek yapımı ve yemek dağıtımını üstlendik. Yaptığımız pide ekmeğini ve yemekleri hergün saat 11.30-13.00 ile 17.30- 19.00 saatleri arasında ihtiyaç sahiplerine ikram etmekteyiz. Bu faaliyetimiz ihtiyaçolduğu müddetce yemek ve pide ekmek dağıtımımız devam edecektir " dedi. 

 

Yönetim kurulu başkanı Mehmet Bostan felaketin yaşandığı andan itibaren hastane çalışanları konusunda da şöyle dedi"  Özel BOSSAN Hospital hastanesi olarak acil ve yataklı tedavi hizmetlerimizi aksatmadan deprem zedelere hizmetimizi sunarken bir taraftanda çalışan personelimizin de ailelerini yalnız bırakmıyoruz, gerek otelcilik hizmeti ve gerekse de yemek ihtiyaçlarını sağlayarak onları yalnız bırakmadık" şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: BOSSAN ailesinden örnek davranış