Biz Hep Birlikte Varız

Biz Hep Birlikte Varız

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak bu zorlu süreçte sağlık ve emniyet de görev yapan çalışanlarımıza; onlara destek ve motivasyon olmak adına, çay molalarında yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik. Meclisimizde yer alan kadınla

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak bu zorlu süreçte sağlık ve emniyet de görev yapan çalışanlarımıza; onlara destek ve motivasyon olmak adına, çay molalarında yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik. Meclisimizde yer alan kadınlarımız kurabiyeler pişirerek katkıda bulundular. Bu organizasyonda ben yapamam ancak destek olurum diyen katılımcılarımız Kent Konseyi Doğal Yaşam Pazarı emekçi kadınlarımıza siparişler vererek onlara da ayrıca bu süreçte destek oldular. Kadınlarımızın hijyen kurallarına uygun maske ve eldivenlerini takarak yaptıkları kurabiyelerin yapılış videolarını çekerek bizlere ilettiler. Paketlemeler ise Gençlik Meclisinin desteği ile gerçekleşti.

Kadınlarımız, gençlerimiz, Yürütme Kurulu üyelerimiz ve iş insanlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederken, tüm sağlık ve emniyetteki çalışanlarımıza “iyi ki varsınız” , diyorum. “Unutmamalıyız ki Biz Hep Birlikte Varız.”



Anahtar Kelimeler: Biz Hep Birlikte Varız