Biyonik Kulak Ameliyatlarında Gaziantep Başarısı

Biyonik Kulak Ameliyatlarında Gaziantep Başarısı

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Mücahitler) Başhekim Yardımcısı ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Secaattin Gülşen, yaklaşık 5 ay gibi kısa bir süre içerisinde yaklaşık 100 biyonik kulak koklear implant ameliyatı yapa

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Mücahitler) Başhekim Yardımcısı ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Secaattin Gülşen, yaklaşık 5 ay gibi kısa bir süre içerisinde yaklaşık 100 biyonik kulak koklear implant ameliyatı yaparak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı hastanede pasta kesilerek kutlandı.

 

Törene Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Davut Vecdi Ersöz de katıldı. Ersöz, başarıyı kutladı ekibi tebrik etti. Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya ise böyle bir başarıya şahitlik yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Kutlama törenine katılan ekip, üzerinde biyonik kulak ameliyatının işlendiği pastayı kesti.

 

100. Koklear İmplant Ameliyatı

Doğuştan ya da sonradan tamamen kaybolan ve işitme cihazlarından fayda görmeyen hastalara takılan ve oldukça pahalı bir sistem olan Biyonik Kulak uygulamasını özellikle çocuklarda uygulayan Gülşen, için hastanede 100. ameliyat başarısı kutlaması yapıldı. Gülşen, “Bu önemli ameliyatı mali yüklerini gözetmeden sonuna kadar destekleyen başta Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya’ya, ekibine ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Ameliyat öncesindeki ve sonrasındaki süreçte büyük özveriyle çalışan servis hemşirelerimize, odyoloji birimi çalışanlarımıza ve ameliyathane ekibimize en içten teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

 

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası Mücahitlerde düzenlenen kutlama törenine Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Davut Vecdi Ersöz, İl Sağlık Müdürlüğü Personel Başkanı Halil İnanç, doktorlar ve hemşireler ile birlikte idari kadro katıldı.