Bir Doktor Daha Ülkeyi Terk Etti, Yurt Dışına Gidiyor!

Bir Doktor Daha Ülkeyi Terk Etti, Yurt Dışına Gidiyor!

Şanlıurfa’dan kaçan doktorlar kervanına bir isim daha eklendi. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2016 yılından itibaren Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak görev yapan Dr.Öğr.Üyesi Ali Levent hastaneden ayrıld

Şanlıurfa’dan kaçan doktorlar kervanına bir isim daha eklendi. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2016 yılından itibaren Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak görev yapan Dr.Öğr.Üyesi Ali Levent hastaneden ayrıldı.Cerrahi alanda başarılı operasyonlara imza atan Dr.Öğr.Üyesi Ali Levent’in yurt dışına çıkacağı öğrenildi. Bugün Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki meslektaşlarıyla vedalaşan Dr.Öğr.Üyesi Ali Levent’e 6 yıldır görev yaptığı hastanenin başhekimi Dr.Öğr.Üyesi Bedri Caner Kaya emeklerinden dolayı teşekkür belgesi verildi. Dr.Öğr.Üyesi Ali Levent’in, Katar’a gideceği bildirildi.

 

Şanlıurfa Aile Hekimi Dr. Abdurahman Öz, Dr.Öğr.Üyesi Ali Levent’in Katar’a gideceğini öğrendikten sonra yaptığı paylaşımda “Ali abi gidiyor. KATAR’a… Bir hekim olarak değil bir vatandaş olarak zoruma gidiyor. Ali abi en güzelini hak ediyor. Onun adına ve meslektaşı olarak mutluyum. Kendi adıma ülkem adına üzülüyorum ama biz Ali abi gibi hekimleri hak etmiyoruz…”dedi.

 

Dr. Abdurahman Öz,  Katar’a gidecek olan  Dr.Öğr.Üyesi Ali Levent ile ilgili bir anısını ise şöyle dile getirdi;  “Bir gün acilde nöbetçiyim bir vaka geldi. El cerrahi şart bayram tatili çevre illerde dahi el cerrahi bulmak imkansız. Nöbetçi olmadığı halde Ali abiyi aradım memleketinden dönüyordu. Yolda gelirken hastayı kabul etti. Özele gitseniz 100 binden aşağı çıkamayacağınız bir ameliyat.'' (Urfadasın Haber)