Berko İlaç Saha Çalışanları Bir Araya Geldi

Berko İlaç Saha Çalışanları Bir Araya Geldi

Berko İlaç saha çalışanları Kıbrıs’ta gerçekleşen yıl sonu toplantısında bir araya geldi. “Gün Bizim Günümüz” mottosu ile gerçekleşen toplantıda 2022 stratejileri konuşuldu.

Berko İlaç saha çalışanları Kıbrıs’ta gerçekleşen yıl sonu toplantısında bir araya geldi. “Gün Bizim Günümüz” mottosu ile gerçekleşen toplantıda 2022 stratejileri konuşuldu.

 

Türkiye genelinde görev yapan Berko İlaç saha çalışanları yıl sonu toplantısında bir araya geldi. Kıbrıs’ta gerçekleşen toplantıda 2022 yılı ürün stratejileri ile ilgili eğitimler verildi. Toplantının ikinci günü gerçekleşen “Proje Atölye Çalışmaları” ile tüm saha ekibinin ürettiği projeler değerlendirildi. Aynı gün akşamı “Berko Yıldızları” etkinliğiyle eğlenceli dakikalar yaşandı. İnsan Kaynakları departmanının gerçekleştirdiği GündemSİZ toplantısında her yıl olduğu gibi saha çalışanlarının istek ve önerileri dinledi. Üçüncü gün Kapalı Maraş ve Gazimağusa’ya yapılan şehir turu ile nefes alan saha ekibi, son gün gerçekleşen gala gecesiyle yılın yorgunluğunu attı. 

 

COVID-19 sebebiyle geçtiğimiz yıl yapılamayan yıl sonu toplantısının bu yıl yapılabilmesi ile Berko İlaç saha ekibi iki yıl aradan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu ve motivasyonunu yaşadı. Bölge müdürleri ve tıbbi tanıtım temsilcilerinden oluşan 400 kişiye yakın Berko İlaç saha çalışanları, toplantı sonrası motivasyonla 2022 yılına başladı.

 

Berko İlaç Hakkında

Meslek hayatına 1970’li yıllarda eczane eczacılığıyla başlayan Ecz. Berat Beran tarafından, 1984 yılında kurulan Berko İlaç, insan sağlığı için üretmeye ve çalışmaya devam etmektedir. Berko İlaç, “Seçtiği özel kulvarda ilk ve tek olma” vizyonuyla, yenilikçi ürünlerini tıbbın hizmetine kazandırmıştır. 140 ürünü ve 800’e yakın çalışanıyla hizmet veren Berko İlaç, sağlıklı yarınlar için üretmektedir. 21 bin metre kare kapalı alanı ve yıllık 142 milyon kutu üretim kapasitesiyle Berko İlaç Üretim Tesisleri, GMP standartlarında üretim yapmaktadır ve takviye edici gıda ürünleri için FDA kaydına sahiptir. Türkiye ilaç pazarında güçlü bir marka olan Berko İlaç, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Başta ABD, Kanada ve G. Kore olmak üzere 16 ülkeye aktif ihracat yapmaktadır. Sosyal sorumluluk konusu öncelikleri arasında yer alan Berko İlaç, pek çok vakıf ve sivil toplum kuruluşuyla birlikte projeler yürütmektedir. Berko İlaç, ana projesi “Berko Çocuk Tiyatrosu”nun yanı sıra, köy okullarının ihtiyaçlarına destek olarak ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burslar vererek topluma katkı sağlamaktadır. Yakın zamanda “Kurumsal Marka Kılavuzunu” yenileyen Berko İlaç, geleneklerinden güç alan, geleceğe dönük, modern ve yenilikçi vizyonunun bir kez daha vurgulamıştır. www.berkoilac.com.tr