Başhekim Yardımcısı, İl Sağlık Müdürü olarak atandı

Başhekim Yardımcısı, İl Sağlık Müdürü olarak atandı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı görevini yürüten Uzman Dr. Veysel Tosun, Bingöl İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.

 

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Uzman Dr. Mehmet Emin Gündoğdu'nun İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılmasının ardından yerine Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Uzman Dr. Veysel Tosun atandı.

Görevine başlayan Tosun, bugüne kadar sunduğu hizmetler nedeniyle Uzman Dr. Mehmet Emin Gündoğdu ve diğer yöneticilere teşekkür etti.

Uzm. Dr. Veysel Tosun kimdir?

1983 Elazığ Palu doğumlu. İlk ve orta ve lise öğrenimini Kovancılar'da tamamladı. Yükseköğrenimini ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. 2011 yılı Ekim ayında ilk görev yeri Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi oldu. Burada Pratisyen Acil Hekimi olarak 6 ay görev yaptı.

2012'de Akdeniz Üniversitesi'nde Kardiyoloji ihtisasını yaptı. Dört yılın sonunda, 2016'da Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı olarak göreve başladı. Burada Başhekim Yardımcılığı ve Başhekim Vekilliği görevlerinde bulundu.