Başhekim Uzman Dr. Fatma Coşkun'a ziyaret

Başhekim Uzman Dr. Fatma Coşkun

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar Gaziantep Çocuk Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Fatma

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar Gaziantep Çocuk Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Fatma Coşkun’u makamında ziyaret etti.

 

Gerçekleştirilen ziyarete Başhekim Yardımcısı Dr. Cihat Rıfat Yılmazer, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Murathan Çelik, İdari Mali İşler Müdürü Fahri Ağcan ve Destek Kalite Müdürü Yakup Kolsuz, katıldı.

 

 

Ziyaret sırasında birçok başarılı işe imza atan Çocuk Hastanesi Başhekimi Fatma Coşkun yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar’a teşekkür etti. (Tülay Kara/gaziantepdogus.com)