Ayşe Nur Mirkelam Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Ayşe Nur Mirkelam Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

2014 yılından bu yana aktif siyasetin içerisinde bir çok görevi başarıyla üstlenen Ak Partili Ayşe Nur Mirkelam 28.dönem Ak Parti Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

 

Ayşe Nur Mirkelam, sürdürmekte olduğu Şahinbey Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa eden Mirkelam Ak Parti İl Başkanlığında aday adaylığı baş vurusunu yaparak resmen 28.dönem Ak Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı oldu.

 

Ak Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Ayşe Nur Mirkelam yaptığı değerlendirmede “Bu davaya gönül verdiğim ve Ak Parti Teşkilatlarında ilk göreve başladığım 2014 yılından itibaren, “Görevler ve makamlar gelip geçici asıl gaye; “Milletin ve Hakk’ın rızasını” kazanıp gönüllere dokunmaktır.” Anlayışıyla, çok kıymetli dava neferleriyle birlikte çalıştım. Kurucumuz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız R.Tayyip Erdoğan önderliğinde bu kutlu davaya ve milletimize hizmet için değişik görevler üstlendim, Saygıdeğer Başkanım Eyüp Özkeçeçi’nin İl Başkanlığı’nda teşkilatımız ile birlikte kapı kapı Gazi Şehrimizi tanıdık, bildik, dinledik ve bu güzel Şehre, Gaziantep’e hizmet ettik. 2019 Yerel Seçimlerinde, Her zaman rehberim olan Gazi şehrimizin yüz akı önce Bakanımız sonra Başkanımız Fatma Şahin Başkanımın, çok büyük teveccühleri ve hemşehrilerimizin oyları ile “Belediye Meclis Üyesi” görevini üstlendim, Değerli Siyaset Adamı Mehmet Tahmazoğlu Başkanımız ve Şahinbey Belediye Meclisi ile şehrimize yapılan çok büyük hizmetlere destek olmaya çalıştım. Beni bu görevlere layık görenlere minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bugün Aziz Milletimize, Kutlu Devletimize, Yüce Hakk’a hizmet yolunda yeni bir adım atma gayesindeyim; Belediye Başkanlarımızın ve İl Başkanlığımızın müsadeleri ile “ Meclis Üyeleği” görevimden affımı istedim, 2023 Yılı Milletvekilliği seçimlerinde Gaziantep’ten aday adayı olarak yeni bir göreve talibim…Bu süreçte bana destek olan öncelikle Milletvekillerimize , Belediye Başkanlarımıza, Gaziantep İl ve İlçe Başkanlarımıza, Teşkilatlarına, Dava arkadaşlarıma ve en önemlisi en samimi duygularla büyük manevi desteklerini aldığım Gazişehrimizin emektar, fedakar, bilge kadınlarına minnet ve hürmetlerimi sunarım” dedi.