Atv kazasında iki genç öldü

Atv kazasında iki genç öldü

ATV ile seyir halinde olan iki çocuk GAÜN’de görevli Prof.Dr. V.K yönetiminde araç ile çarpıştı.Gaziantep'te otomobil ile çarpışan ATV'de bulunan 14 yaşındaki 2 çocuk, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

Gaziantep’te otomobil ile çarpışan ATV’de bulunan 14 yaşındaki 2 çocuk, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi hastanesinde hayatınıkaybetti.  Kaza, akşam saatlerine doğru Şehitkamil ilçesi 15 Temmuz Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, üzerinde Kerim G. ile Hüseyin A.’nın bulunduğu ATV GAÜN’de görevli Prof.Dr. V.K.  yönetimindeki araçla çarpıştı.

 

Feci kaza sonrası ATV’de 2 çocuk ağır yaralandı.  Kaza sonrası olay yerine çoksayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayyerine gelen sağlık ekipleri, feci kazada ağır yaralanan 2 çocuğu ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi ŞahinbeyUygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.  Hastanede müdahale edilen Kerim G. ile Hüseyin A. tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden iki çocuğun cansız bedenleri Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: kazasında