ASİD 10.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ…

ASİD 10.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ…

Akdeniz Sağlık İdarecilerinin 10.Olağan Genel Kurul Toplantısı 07 Haziran 2023 Çarşamba günü, gündem maddelerine ilaveten Divan başkanlığına sunulan önergelerle beraber 12 gündem maddesi üzerinden gerçekleştirilmiştir.

 

Akdeniz Sağlık İdarecilerinin 10.Olağan Genel Kurul Toplantısı 07 Haziran 2023 Çarşamba günü, saat:11,00’de, Dernek Merkezimiz [Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi (ASSİM) Doğuyaka Mahallesi, 1219.Sokak No: 9-A Blok–Ofis no: 221 Muratpaşa - Antalya] adresinde duyurumuzda belirtiğimiz gündem maddelerine ilaveten Divan başkanlığına sunulan önergelerle beraber 12 gündem maddesi üzerinden  gerçekleştirilmiştir.

10.Olağan Genel Kurul Toplantısında yeniden seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ARSLAN;

2016 yılından beri pandemi dönemi de dâhil hiç bir mazeretin arkasına saklanmadan Başkanlığını yaptığım bugüne kadar ki dönemde, Yönetim Kurulu toplantılarımız ve çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmiştir. Derneğimiz bu dönem içinde yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları sonucu yukarıda proje çalışmalarımızda belirtiğimiz gibi birçok Avrupa birliği projesine hem koordinatör, hem de ortak olarak rol almıştır.2019 yılında Akredite edilen Derneğimiz; 2022 yılı içinde, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı, Akreditasyon / Kalite Komitesinin değerlendirmesi sonucunda, Avrupa Dayanışma Programı(ESC) kapsamında Lider Kurum/Kuruluş olarak Kalite Sertifikası almaya hak kazanmıştır. Bunun sonucunda Derneğimize “LİDER” rolünde 2022/011 ’nolu Kalite sertifikası verilmiştir.

Yukarıda belirtilen gerçekleşen çalışmalarımız yanında, bu yılın ilk 6 ayında İspanya, Portekiz, İtalya, Makedonya, Bosna Hersek ve Arnavutluk’taki ortak kuruluşlarımızla 2 farklı gönüllülük projesi kapsamında yılsonuna kadar devam edecek hareketlilikleri başlattık. Bunun yanında geçen yıl başlayan Almanya Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen projemizin çalışmaları da, Almanya ve İtalya’daki ortaklarımızla beraber, aynı hızla aralıksız devam etmektedir. Bu arada farklı bir proje başvurumuzun da sözleşmesini yapabiliriz, bekliyoruz.

Ayrıca Hedeflerimiz doğrultusunda bizlere düşen görevin bilincinde olarak, öncelikle Türkiye genelinde yurt içi ve daha sonra yurt dışı da dahil edilerek, idari, mali ve teknik bakımdan bilgi ve deneyimlerimizin paylaşımında bulunmak üzere mesleki donanımlarımızı geliştirmeye yönelik üyelerimiz ve meslektaşlarımız ile ortaklaşa yapacağımız online olarak mesleki konularda eğitimler düzenlemek istiyoruz, Bu süreçte internet sitemizi ziyaret ederek gelişmeleri takip etmenizi, tüm üyelerimizin ve meslektaşlarımızın da bu etkinliklere katılmasını arzu ediyoruz. Derneğimizin tüm çalışmaları takım ruhuyla yapılmakta olup, Bu nedenle faaliyet raporumuzda isimlerden bahsedilmemiştir. 

Siz değerli üyelerimizin destekleriyle 2023 yılında da aynı duygu ve düşüncelerle çalışmalarımız devam edecektir. Her zaman olduğu gibi yeni başarılara imza atmak adına proaktif bir yönetim anlayışı benimsemekteyiz. Yönetim kurulumuzun görevi süresince bizlere düşen görevin bilincinde olarak faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bu süreçte Yapılan tüm çalışmalar web sitemizde yayınlanmakta olup internet sitemizi  “ www.asid.org.tr “  ziyaret ederek gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ayrıca her türlü faaliyetlerimiz altı ayda bir bu rapor güncellenerek siz değerli üyelerimiz ile yurt içi ve yurt dışı takipçilerimiz bilgilendirilmeye devam edilecektir.