Antalya’da 3 gündür haber alınamayan genç kadın doktor bulundu

Antalya’da 3 gündür haber alınamayan genç kadın doktor bulundu

Antalya’da halasından evine gitmek için çıkıp bir daha dönmeyen yeni mezun doktor Duygu Eda Altıngeyik bulundu. Bir televizyon yayınına telefonla bağlanan bir kişi Altıngeyik’i yolda ağlarken bulduğunu ve evinde misafir ettiğini söyled

Antalya’da halasından evine gitmek için çıkıp bir daha dönmeyen yeni mezun doktor Duygu Eda Altıngeyik bulundu. Bir televizyon yayınına telefonla bağlanan bir kişi Altıngeyik’i yolda ağlarken bulduğunu ve evinde misafir ettiğini söyledi.

 

Antalya’nın Kepez ilçesinde 25 Haziran Cuma günü gece saat 23.00 sıralarında Varsak Mahallesi’nde bulunan halasının evinden çıkan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni mezunlarından Dr. Duygu Eda Altıngeyik (24), eve dönmedi.

 

Durumdan şüphelenen ailesi gideceği güzergahları kontrol etti. Yapılan kontrollerde bir ize rastlanmadı. Bunun üzerine aile Sakarya Polis Merkezine giderek şikayette bulundu.

 

“DUYGU BENİM YANIMDA”

 

Genç kızın kardeşi Mehmet Altıngeyik, bugün bir televizyon kanalına katıldı. Bu sırada programı arayan bir seyirci, Duygu’nun kendisinin yanında olduğunu söyleyerek, “Yolda giderken gördüm saat 01.00 sularında. Ağlayarak geçti ben de merak ettim. O saatte ne oldu diye gittim sordum. ‘Gururum incindi arkamda durması gereken insanlar arkamda durmadı, kimse beni sevmiyor’ dedi. Sen benim misafirim olacaksın dedim. Cuma gününden bu yana benim yanımda kalıyor” diye konuştu.

 

*******

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Varsak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki Duygu Eda Altıngeyik, 25 Haziran Cuma günü gece saat 23.00 sıralarında halasına oturmaya gitmişti.

 

Ev yakın olduğu için yanına telefon ve cüzdan almayan genç kız eve yürüyerek dönmek isterken kayboldu. Aile, eve gelmeyen kızlarını bulmak için çevre güzergahları kontrol etti.

 

Ancak yapılan kontrollerde bir ize rastlanmadı. Sakarya Polis Merkezine giderek şikayette bulunan aile kızlarının dün yapılan mezuniyet balosuna da katılmadığını durumun şüpheli olduğunu belirtti.

 

 

‘’5 DAKİKA İÇİNDE UÇMUŞ OLAMAZ’’

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden yeni mezun olan Duygu Eda Altıngeyik adeta sırra kadem bastı. Aynı okulda okuyan kardeşi Mehmet Altıngeyik, ‘’Ben kaçırıldığından şüpheleniyorum. Hiçbir problem yoktu. Ben kendisinin kaybolacağını düşünmüyorum. Umarım hayattadır.’’ dedi.

 

Ablasının bulunmasını isteyen Altıngeyik, ‘’5 dakika içinde uçmuş olamaz, Her yere baktım. Yolda araba ile gelip gittim. Yer yarıldı sanki içine girdi’’ diye konuştu.

 

KAYIP DUYGU EDA ALINGEYİK BULUNDU MU?

 

3 gündür yapılan arama çalışmaları henüz sonuç vermedi. Duygu Eda Altıngeyik’ten henüz bir iz yok. Öte yandan sapık birinin kaçırmasından korktuklarını dile getiren genç kızın arkadaşları, “O karıncayı bile incitmek istemeyen bir doktordu. Melek gibi bir kalbi vardı. İnşallah sağ salim buluruz” diyerek üzüntülerini dile getirdi.

 

 

MÜGE ANLI VE EKİBİ DUYGU’NUN PEŞİNDE!

 

Duygu Eda Altıngeyik’in şüpheli kaybı Müge Anlı’da araştırılıyor.(bolgegundem.com)