Altunok, vatandaşlarla buluştu

Altunok, vatandaşlarla buluştu

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “İlçemiz her alanda en iyi hizmetlere layık, şu anda yeni projeler üzerinde çalışıyoruz.

 

Gençler, çocuklar ve vatandaşlarla buluşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, hayata geçirdikleri projelerle ilçenin çehresini değiştirdiklerini belirtti. Başkan Altunok,  “İlçemiz her alanda en iyi hizmetlere layık, şu anda yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz önemli projelerimizle hem gençlerimize, hem çocuklarımıza, hem de halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, kent merkezinde gençler, çocuklar ve vatandaşlarla görüştü. Belediye tarafından ilçe merkezi ve mahallelerde devam eden çalışmaları da yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, halktan ve mahalle muhtarlarından gelen istek ve talepleri imkanlar dahilinde yerine getirmeye gayret gösterdiklerini söyledi. Belediye hizmetlerinin halka ulaşmasında ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Altunok, halka hizmete devam ettiklerini açıkladı. Başkan Altunok yaptığı açıklamada,  “Her fırsatta gençlerimiz, çocuklarımız, esnaflarımız, vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Belediye hizmetlerinden fırsat buldukça esnaflarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyorum. Onlardan gelen istek ve talepler bizlere hizmet yolunda her zaman ışık tutmaktadır. İlçemizi hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Altunok ayrıca, hizmete açtıkları tüm projelerin yanı sıra devam eden sosyal ve kültürel faaliyetlerden, Naim Süleymanoğlu Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzundan, Dr. Ali Su halk kütüphanesinden ve Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Merkezinden gençlerin yanı sıra tüm Silifkelilerin de faydalanması  gerektiğini hatırlattı. 



Anahtar Kelimeler: Altunok vatandaşlarla buluştu