Altunok, Başarıyı Elden Bırakmadı

Altunok, Başarıyı Elden Bırakmadı

Akdeniz bölgesinin en başarılı ilçe belediye başkanı seçilen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un dört yıllık görev süresi içerisinde dört defa başarılı belediye başkanı ödülü aldığı öğrenildi.

 

ALF Araştırma şirketi, halkın belediye başkanlarıyla ilgili kanaatlerini saptamaya yönelik olarak coğrafi bölgelere göre gerçekleştirdiği anket çalışmasının Akdeniz Bölgesini kapsayan sonuçlarını açıkladı. 9-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında 6 bin 230 kişiyle yüz yüze yapılan araştırmaya göre Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok  yüzde 58.5’lik oranla Akdeniz Bölgesinin en başarılı beş ilçe belediye başkanı arasında yer aldı.

 

 

Araştırmanın doğrudan vatandaşlarla yüz yüze gerçekleştirilmesinin çok anlamlı ve değerli olduğunu dile getiren Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Geride kalan dört buçuk yılda sunduğumuz hizmetlerimizin halkımız tarafından takdir edilmiş olması bizim için en büyük gurur ve mutluluktur. Tüm çalışanlarımızla yaşam standartlarının her geçen gün arttığı, halkımızın refah düzeyini artırıp, mutlu, huzurlu insanların yaşadığı bir Silifke için çalışmaya devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler: Altunok Başarıyı Elden Bırakmadı