Altunok, farkındalık gününe katıldı

Altunok, farkındalık gününe katıldı

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Özel Yükselen Göksu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen programa katıldı.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Özel Yükselen Göksu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen programa katıldı.

 

Gerçekleştirilen programda down sendromlu bireylerin sevincine ortak olan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, burada yaptığı konuşmada, "Farkındalık gününde down sendromlu çocuklarımızın sevincini paylaşmaktan mutlu oldum. Bütün engelli kardeşlerimizi, down sendromlu kardeşlerimi muhabbetle her birini bağrıma basıyorum. Sevgi, engel tanımazmış. Kardeşlik de engel tanımazmış. Sizlerle birlikte gönülden gönüle bir yol bulmuş ve bulmuş olduğumuz yol üzerinden sizlerle her zaman olduğu gibi bu etkinlikte de buluştuk. Belediye olarak biz de özel çocuklarımızın eğitimine yönelik projeler üretmeye devam ediyoruz. Down sendromlu çocuklarımızın da faydalanabileceği yeni bir merkezi Allah’ın izni ile 1 Nisan’da törenle hizmete açacağız. Yani yeni sosyal projelerle down sendromunu çok daha farklı şekilde topluma anlatacak birlikte bir farkındalığı oluşturacağız. Her zaman down sendromlu kardeşlerimin, derneğinizin, aileleriniz yanındayım. Down sendromlu kardeşlerimin her biri bizler için melektir. Meleklerimizi çok seviyoruz. Meleklerimizle el ele gönül gönüle geleceğe yürüyeceğiz" dedi.

 

Özel Yükselen Göksu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 21 Mart Down sendromu farkındalık günü nedeniyle düzenlenen programa eşi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’le birlikte katılan Başkan Altunok, müzik eşliğinde özel çocuklarla birlikte eğlenerek onlarla bir de pasta kesti.